FM LOGISTIC, nova empresa Premium de la Cambra

FM Logistic és un operador internacional de referència a les àrees de magatzem, transport, logística urbana, copacking i gestió de la cadena de subministrament.

Josep M. Rovira, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, ha signat amb Óscar Reyes,site manager de FM Logistic, el conveni Premium de la Cambra de Valls. Un acord pel qual FM Logistic i la Cambra es comprometen a treballar plegades a favor de la logística i del territori.

Amb aquests convenis Premium l’ens cameral vol seguir creixent i sumar sinèrgies amb les principals empreses de la demarcació de l’Àrea de la Cambra.

La Cambra de Valls ofereix suport en competitivitat, formació, internacionalització a petites, mitjanes i grans empreses, entre d’altres funcions.

FM Logistic és un operador internacional de referència a les àrees de magatzem, transport, logística urbana, copacking i gestió de la cadena de subministrament. És una empresa reconeguda a la logística per a la indústria alimentària, begudes alcohòliques, el retail, béns de consum, cosmètica i perfumeria, ecommerce i la indústria. Opera a 14 països, amb 28.600 treballadors, i una facturació de 1,58 bilions d’euros al tancament de l’exercici el 31 de març del 2022. Al nostre país, FM Logistic compta amb una superfície d’emmagatzematge ocupada de 411.451 m2 i disposa de més de 1.100 empleats.

Podeu saber més sobre FMLogistic entrant a la seva web

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira, i el director de planta de FM Logistic, Óscar Reyes

També et pot interessar