Font: “La riquesa dels països la generen les empreses”

El president i director general del Grup Bon Preu destaca en la seva magistral conferència a la Cambra de Comerç de Valls que l’administració és ineficient, a Catalunya i a l’Estat. La propera conferència del cicle “Cambra Valls 1.11” ” serà el dimecres 27 d’abril sobre impressió 3D a la indústria.

La Sala d’Actes de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls acollia dimecres 30 de març la conferència “Reflexions sobre l’entorn econòmic i social del nostre país”, a càrrec del president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font.

“La riquesa dels països la generen les empreses”. La reflexió és de Joan Font, que diu que si volem l’estat del benestar necessitem grans i bones empreses. També va posar sobre la taula les dificultats de la xarxa empresarial: “l’administració de Catalunya i de l’Estat és lenta i deficient. Si no som eficients, no serem competitius… no podem tenir un país de qualitat si no tenim una administració de qualitat.”. El president del Grup Bon Preu va assegurar que l’evolució del consumidor va en la línia de valorar cada cop més els productes de proximitat: “Els vins i formatges de les nostres DO són molt preuats pels consumidors”. Font també va parlar de la importància estratègica i geogràfica del país, del talent i de la formació, entre d’altres.

El president de la Cambra de Comerçde Valls, Josep M. Rovira va parlar dels pilars de la Cambra de Valls, bàsics pel desenvolupament de l’entorn industrial i empresarial de la comarca, i que giren entorn el Talent, el Territori i la Creativitat.

El president del Consell General de Cambres de Catalunya i el president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, va cloure la conferència, que va comptar amb més de quaranta assistents, entre alcaldes, regidors, i empresaris i empresàries del territori.

La propera conferència, que s’emmarca dins el cicle “Cambra Valls 1.11”, serà dimecres dia 27 d’abril i la temàtica girarà entorn la impressió 3D a la indústria. El cicle de conferències està organitzat per la Cambra de Valls i compta amb el suport del Port de Tarragona, Repsol i l’Escola de Logística, amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

 

 

 

També et pot interessar