Frigicoll vol créixer logísticament amb una nova nau al Polígon Industrial de Valls

L'empresa especialitzada en fred industrial necessita incorporar caps d'equips de magatzem i operaris qualificats. Frigicoll està treballant per eliminar les desigualtats de gènere i considera necessari que el col·lectiu femení entri a formar part del món de la logística. Un dels eixos vertebradors de la política de recursos humans de l’empresa és la formació.

Frigicoll construirà una nova nau logística al costat de l’actual que permetrà ampliar i optimitzar la part logística, i com a conseqüència reforçar el servei nacional i potenciar l’exportació. Situats al Palau de Reig de Dalt del Polígon Industrial de Valls, actualment tenen unes 20 persones fixes  i generen un trànsit de 20 camions diaris. En dos anys volen augmentar aquest trànsit fins als 30 camions diaris.

Frigicoll és una empresa espanyola amb més de 60 anys d’història. Amb seu a Sant Just Desvern, s’especialitza en el subministrament de maquinària pel sector de la climatització i energia, el transport refrigerat, l’hostaleria i la refrigeració, així com també pel sector dels electrodomèstics.

L’empresa ubicada a Valls necessita incorporar caps d’equips de magatzem i operaris qualificats, així com també perfils concrets de gestió de magatzem. Frigicoll està treballant per eliminar les desigualtats de gènere i considera necessari que el col·lectiu femení entri a formar part del món de la logística. La directora de Recursos Humans,

Isabel Aragonès, destaca que cal “motivar al gènere femení per a que treballar al sector logístic.

L’empresa especialitzada en fred industrial també aposta per la formació, és un dels eixos vertebradors de la política de recursos humans. Consideren que és un element indispensable per al desenvolupament dels empleats i per oferir un servei òptim al client. Pel que fa al treball femení, Isabel Aragonès, directora de recursos humans de l’empresa, destaca que “és necessari motivar les dones per a que entrin a treballar al sector logístic”.

Kaysun és la marca pròpia de Frigicoll pel que fa a climatització. També són distribuïdors oficials de Midea, Thermo King, Liebherr, Hitachi, Maytag-Amana , De Dietrich, Comenda, Icematic, Lainox, Faema, Moretti Forni, Arnego, Dorin, Erhel Hydris, entre altres.

Segons Aragonès, durant la pandèmia la maquinària per a l’hostaleria ha estat la més afectada. No obstant, estan sorpresos de l’embranzida que ha experimentat la venda online. Frigicoll disposa de delegacions pròpies a Montmeló, Madrid, Valencia i Portugal. I distribueixen a tot Espanya, Portugal, França i les Illes Canàries.

També et pot interessar