Fundición Galera: XXVII Premi Escola-Empresa

Empresa guardonada per la Fundació Anespro a la 38a Nit de Premis 2021

La Fundació Anespro, formada per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls i l‘Institut Jaume Huguet, lliurava el passat 3 de juliol, en el transcurs de la Nit de Premis De Valls el 27è Premi Escola-Empresa a Fundición Galera de Valls. El guardó l’ha lliurat pel director de l’Institut i vicepresident de la Fundació Anespro, Josep M. Soler a  la gerent de l’empresa, Asunción Galera. En la seva intervenció Galera ha animat les empreses a col·laborar amb la formació de l’alumnat de l’Institut; també ha destacat la importància de potenciar l’ecosistema que es crea entre els centres que imparteixen formació professional i les empreses, ja que generen una transferència de coneixement que reverteix en benefici de la societat.

Fundición Galera és una empresa moderna amb més de cinquanta anys d’història, especialitzada en la fabricació de terminals de bateries per a vehicles.  Està especialitzada en la fundició injectada de peces de llautó i plom, cosa que els permet subministrar peces acabades i components a sectors com l’automoció, ferreteria, energia, protecció solar entre d’altres. L’empresa dona servei a reconegudes marques com  EXIDE Automotive, Schönebeck Autoteile GmbH, GEBO Armaturen GmbH, Hella, Bosch,

Mecatraction, ARME etc.

El Premi Escola-Empresa té com a objectiu reconèixer la valuosa col·laboració de les empreses amb l’Institut Jaume Huguet-Antiga Escola del Treball, en formalitzar convenis per a pràctiques amb estudiants de formació professional i facilitar-los també la posterior inserció laboral. Al mateix temps vol servir d’estímul i reclam per a altres empreses que tenen capacitat per a poder subscriure convenis similars.

També et pot interessar