Funmak s’obre a nous horitzons tecnològics

La Cambra de Comerç de Valls posarà en contacte l’empresa fabricant de peces de Zamak amb empreses d'altres sectors industrials de Catalunya. Des de la Cambra també se’ls facilitarà la recerca d'empreses internacionals que puguin establir negoci amb Funmak.

Funmak, empresa de Valls que es dedica al sector de l’automoció, busca obrir-se a nous sectors on el seu aliatge pugui ser competitiu, com el dels accessoris per a electrodomèstics i altres usos industrials. La Cambra de Comerç de Valls, en aquest sentit, ajudarà i posarà en contacte l’empresa fabricant de peces de Zamak amb empreses d’altres sectors industrials de tota Catalunya, i col·laborarà en la recerca d’empreses internacionals que puguin establir negoci amb Funmak. D’aquesta manera, des de l’empresa vallenca busquen obrir-se a nous horitzons tecnològics i adaptar-se a les noves tecnologies.

L’automoció, sector elèctric, electrònic, mecànic, mobiliari, fontaneria, electrodomèstics, són els mercats actuals on van destinades les peces concebudes amb injecció Zamak, un aliatge de zinc amb alumini, magnesi i coure, on actualment dirigeixen els seus productes. La realitat, però, és que les necessitats de la indústria de l’automòbil, orientades cap al cotxe elèctric i cap a la reducció de pes, provoquen que algunes peces de Zamak se substitueixin per alumini o plàstics. A favor tenen que els motlles de Zamak tenen l’avantatge de poder admetre grans produccions amb el mateix motlle i alhora gaudint del mateix procés productiu de la injecció de peces amb toleràncies de mil·lèsimes i de rosques evitant així processos de mecanitzats posteriors.

En quant a les peces destacar que es tracta d´un material que permet tots els tractaments superficials tant estètics com pintures i cromats, així com de proteccions a la corrosió com zincats i niquelats.

A Funmak fabriquen i lliuren productes mundialment, sent el continent Europeu la primera destinació. Una garantia que els seus serveis estan a uns preus molt competitius, és que exportem a països de baix cost com Txecoslovàquia, Romania, Hongria, Polònia, Turquia, Brasil, Xina… Els principals clients de Funmak són Bosch, Valeo, Inteva Products, Schneider Electric, Roca, U-Shin ..

També et pot interessar