GIA, nova empresa de la Cambra de Valls

L’empresa GIA, Gestió d’Informàtica d’Arxius, es converteix en empresa sòcia de la Cambra de Comerç de Valls. La Cambra segueix així sumant sinèrgies amb les empreses de la demarcació per tal de potenciar el desenvolupament econòmic de l’Alt Camp i voltants. Amb una clara aposta pel territori, el talent i la creativitat.

GIA compta amb més de 25 anys d’experiència en el sector, amb la missió d’oferir a les empreses privades i organismes públics el servei de custòdia documental, degut al gran volum de documentació que generen, millorant alhora el medi ambient. L’empresa de Gestió d’Informàtica d’Arxius ofereix solucions tecnològiques basades en Intel·ligència Artificial (IA). El seu enfocament se centra a proporcionar eines innovadores per a l’automatització de processos administratius i la simplificació de la contractació electrònica i comunicacions certificades.

Pel que fa a serveis principals, ofereixen Comunicacions Electròniques Eficients i Segures; Automatització Intel·ligent per a Empreses amb CloverDoc, una eina basada en IA que revoluciona la manera com les empreses automatitzen els seus processos en els diferents departaments; i finalment també ofereixen una plataforma de contractació electrònica líder al mercat, un servei de contractació electrònica dissenyat per transformar la manera com les empreses gestionen els seus processos de contractació, oferint eficiència, seguretat i transparència en cada pas del camí. D’entre altres serveis també destaca la destrucció documental i digitalització de documents.

Podeu consultar els serveis que ofereixen entrant a la seva web  

També et pot interessar