Gomà Camps, nova empresa de la Cambra

L'empresa situada a la Riba es dedica a la fabricació, transformació i venta de paper tissú i altres solucions afines.

Grup Gomà-Camps entra a formar part de la Cambra de Comerç de Valls. La Cambra segueix així sumant sinèrgies amb les empreses de la demarcació per tal de potenciar el desenvolupament econòmic de l’Alt Camp i voltants. Amb una clara aposta pel territori, el talent i la creativitat

L’empresa familiar es dedica a la fabricació, transformació i venta de paper tissú i altres solucions afines. Des de fa més de 260 anys, aposten per la qualitat i diversitat dels seus productes, seguint un compromís per la innovació constant, el respecte pel medi ambient, el servei als clients i el desenvolupament de l’equip humà de l’empresa.

L’empresa líder en la fabricació de paper reciclat compta amb una plantilla de 450 treballadors i té tres grans naus, situades a l’Alt Camp, concretament a la Riba, Vilaverd i un magatzem al Polígon Industrial de Valls, des d’on distribueixen els seus productes arreu del món. Les seves seus internacionals es troben al Marroc i a França.

Una de les prioritats de Gomà-Camps és el desenvolupament de nous mercats per ampliar el seu radi d’acció cap a territoris amb potencial de creixement. Actualment busquen acords comercials al mercat africà i han participat en missions comercials a Benín, Togo, Ghana i Costa de Marfil.

També et pot interessar