GrupMICROS aposta per l’Escola de Logística de la Cambra de Comerç de Valls

Ambdues parts sumen esforços per la formació empresarial i logística.

GrupMICROS Smart Solutions col·laborarà amb l’Escola de Logística de la Cambra de Valls. Una iniciativa que pretén posar a l’abast de les empreses del territori, eines i coneixements d’última generació en logística.

El President de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, va mantenir la setmana passada una reunió amb alts càrrecs de l’Empresa GRUPMICROS. Durant la trobada Aleix Roig, Director General, es va mostrar disposat a equipar la sala de formació de la Cambra de Comerç amb maquinari propi i software de gestió a mida. Roig i el seu equip també es van interessar per la Fundació ICIL, l’Institut líder en formació logística de l’Estat. En properes trobades es detallaran futures accions i actuacions.

GrupMICROS és una empresa situada a la carretera de Puigpelat,al terme municipal de Vilabella (Alt Camp) i compta amb més de 30 anys d’experiència en equips i solucions d’identificació, fabricació d’etiquetes i implantació de software de gestió a mida.

L’Escola de Logística Cambra de Valls és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Valls, juntament amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili. Neix en el context de la innovació, la tecnologia, l’estratègia i la transformació que estem vivint. L’Escola de Logística és l’única escola d’aquesta tipologia a Catalunya.

També et pot interessar