GrupMicros es converteix en empresa premium de la Cambra de Valls

L’empresa especialista en equips i solucions d’identificació, fabricació d’etiquetes i implantació de software de gestió a mida és el patrocinador oficial de l’Escola de Logística de la Cambra de Valls.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i l’empresa Grup Micros sumen sinèrgies per la formació empresarial i logística, i per la retenció del talent i la innovació al territori.

GrupMicros és el patrocinador oficial de l’Escola de Logística de la Cambra de Valls. Són especialistes en equips i solucions d’identificació, fabricació d’etiquetes i implantació de software de gestió a mida. Treballen amb les principals marques com Zebra, Toshiba, Honeywell o Datalogic amb l’objectiu de donar un servei 100% de qualitat als seus clients.

GrupMicros és una empresa situada a la carretera de Puigpelat, amb oficina central a Vilabella, i delegació comercial a Girona i Madrid. Compta amb la tasca professional d’un equip humà de més de cinquanta persones, amb unes instal·lacions globals superiors als 2.500 m2, i amb un volum de negoci anual superior als 8 milions d’euros. La trajectòria de creixement constant i l’evolució cap a l’especialització en determinats sectors ha potenciat l’increment de nous serveis amb un pes específic important en les empreses que configuren GrupMicros i que asseguren un servei més integral als clients.

També et pot interessar