GrupMicros instal·la un simulador de magatzem a la Cambra de Comerç de Valls

Al laboratori ICIL Lab de l’Escola de Logística es faran demostracions i formacions a les empreses de la Cambra que hi estiguin interessades. La Cambra i GrupMicros sumen esforços per la formació empresarial i logística.

GrupMicros ha instal·lat al laboratori de l’Escola de Logística de la Cambra de Comerç de Valls un Corner de Gestió de Magatzems e-Pack 2020 que permet simular totes les operatives d’un magatzem mitjançant el programa de gestió, especialment indicat per realitzar formacions. Aquest simulador està compost d’una estanteria amb les ubicacions d’un magatzem, servidor amb l’aplicatiu e-Pack 2020 SGA, impressora d’etiquetes de codi de barres, terminal pda industrial Android i diferents caixes de productes per simular totes les operatives d’un magatzem, des de la recepció, canvi d’ubicacions, inventaris, traspassos, regularitzacions, reposicions, preparacions de comandes i expedicions.

D’aquesta manera es busca optimitzar la gestió documental i física de tot el flux de mercaderies, des de la seva entrada al magatzem fins a la seva sortida.

Es poden simular diferents sistemes de preparacions de comandes (picking) com per onades, amb platges, convencionals i per comandes d’e-commerce. Aquest corner ha estat possible gràcies a la col·laboració de Toshiba que ha cedit la impressora d’etiquetes de codi de barres, a Zebra que ha cedit el terminal pda industrial i a Bartender que ha cedit la llicència per poder imprimir les etiquetes.

L’Escola de Logística

L’Escola de Logística Cambra de Valls, és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Valls, juntament amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili (URV). L’objectiu és posar a l’abast de les empreses del territori, eines i coneixements d’última generació en logística i Supply Chain, per ajudar a incrementar la seva competitivitat potenciant el talent dels seus  professionals.

L’Escola de Logística és la única escola d’aquesta tipologia a Catalunya. Pretén sumar l’experiència i el coneixement de l’institut líder en formació logística de l’Estat, l’ICIL, amb les capacitats de la URV, i l’experiència de les empreses del territori de la Cambra de Valls. L’Escola realitza tot un seguit d’accions com són webinars, seminaris i conferències, formació, activitats i visites.

A més, gràcies al conveni que la Cambra de Valls té amb l’ICIL, les empreses associades a la Cambra també poden ser socis de la Fundació ICIL i gaudir de varis avantatges com l’accés a la Plataforma de Logística Supply Chain Talen Network, entrades a fires o el Newsletter mensual de l’ICIL, entre d’altres.

GrupMicros patrocinador oficial de l’Escola de Logística

GrupMicros és una empresa situada a la carretera de Puigpelat, amb oficina central a Vilabella, i delegació comercial a Girona i Madrid. Són experts, des de fa més de 30 anys, en equips i solucions d’identificació, fabricació d’etiquetes i implantació de software de gestió a mida. Treballen amb les principals marques com Zebra, Toshiba, Honeywell o Datalogic amb l’objectiu de donar un servei 100% de qualitat als seus clients.

GrupMicros compta amb la tasca professional d’un equip humà de més de cinquanta persones, amb unes instal·lacions globals superiors als 2.500 m2, i amb un volum de negoci anual superior als 8 milions d’euros. La trajectòria de creixement constant i l’evolució cap a l’especialització en determinats sectors ha potenciat l’increment de nous serveis amb un pes específic important en les empreses que configuren GrupMicros i que asseguren un servei més integral als clients.

També et pot interessar