Grupodesa aposta pel seu centre logístic de Valls

Amb el nou magatzem es preveu multiplicar la gestió de comandes, amb una capacitat de 500.000 línies a l'any. El grup planeja créixer en producció i clients. A Grupodesa són líders europeus en sistemes de fixació i ancoratge.

La Cambra de Comerç de Valls i Grupodesa es reuneixen per sumar plegats pel territori. Durant la reunió es va parlar de formació, logística, comerç exterior, la falta de talent i de les problemàtiques del Polígon Industrial de Valls, entre d’altres.

Grupodesa està format per un grup d’empreses especialitzades en fixacions per a l’aplicació en els sectors industrial, de la construcció i agrícola. Actualment, és un dels grups industrials líders d’Europa en aquesta activitat. Neix de la fusió de DESA i SIMES, ambdues empreses líders a Espanya en les seves respectives activitats.

L’any 2008 la companyia va instal·lar-se al Polígon Industrial de Valls. El 2019 es va iniciar l’ampliació de l’actual magatzem logístic i de distribució, amb una inversió de tres milions d’euros, d’un total de set milions que la companyia ha destinat al conjunt de les instal·lacions de Valls. Els nous magatzems, de 10.600 metres quadrats, s’inauguraven el passat mes de juny, coincidint amb el 65è aniversari de la firma.

Grupodesa té la seva seu a Barcelona i compta amb dues filials, una a Portugal i l’altre a França. El grup també té una fàbrica a Navarra, de 8.500 metres quadrats, i un centre logístic a Gran Canàries. A escala internacional, tenen distribuïdors als principals països del món com el Canadà, Estats Units, Algèria, Sud Àfrica, Alemanya, Regne Unit, Grècia, Turquia, Xina i Austràlia, entre d’altres. Destacar que un 30% de les seves vendes són als mercats exteriors.

Amb més de seixanta anys d’innovació en la fabricació dels seus respectius productes, el grup està en constant expansió i s’internacionalitza, amb els seus valors fonamentals: la qualitat i el servei. Jordi Llorens, director logístic a Valls, assegura que estan preparats per continuar  creixent, a escala productiva, però també amb nous clients. Amb el nou centre logístic de Valls preveuen multiplicar la gestió de comandes, amb una capacitat de 500.000 línies a l’any. És per això que necessiten incorporar operaris de magatzem.

Llorens comenta que l’empresa es fonamenta en 3 pilars bàsics com són la humanitat, el sentit comú i la competència professional. I consideren essencial treballar pel territori i amb el territori. Mostra d’això són les seves tasques i col·laboracions amb entitats com la Fundació Ginac, Vallsgenera i l’Institut Jaume Huguet de Valls.

La companyia va registrar el 2021 el millor any de la seva història, tot i l’augment de les matèries i els problemes en la cadena de subministrament.

Podeu saber més de Grupodesa a la seva web

També et pot interessar