Higitech se suma a la Cambra

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls segueix creixent. L’empresa vallenca Higitech,  especialitzada en solucions integrals en àmbits de la bioseguretat, l’ecosostenibilitat i l’eficiència energètica, entra a formar part de la Cambra.

Higitech també ofereix aplicacions que confereixen propietats de descontaminació a les superfícies. Algunes de les més interessants per a les instal·lacions portuàries són EAC PAVING, que s’aplica en paviments i voreres; EAC ASPHALT, que s’aplica en les carreteres, i HIGIPAINT AIR, una pintura que es pot aplicar tant per interiors com en exteriors. Aquestes tres aplicacions utilitzen la tecnologia fotocatalítica, de manera que s’activen mitjançant la llum del sol i és aleshores quan interactuen i eliminen els principals contaminants atmosfèrics.

La seva finalitat és aportar millores mediambientals, apostant sempre per un model sostenible i respectuós amb el medi ambient. Les aplicacions que proporciona Higitech juguen un paper important en l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Així doncs, aporten el seu granet de sorra en punts concrets de l’Agenda 2030 de l’ONU com poden ser Acció pel clima, Energia assequible i no contaminant, Indústria, innovació i infraestructura,  Ciutats i comunitats sostenibles i Producció i consum responsable, entre altres.

Higitech S.L. és l’únic aplicador associat a l’AIF. Això els converteix en tot un referent en aquest sector.

Per saber més consulteu la seva web

També et pot interessar