Hormipresa avança en economia circular i optimització de recursos amb una construcció cada vegada més sostenible

A Hormipresa són líders en edificis industrials i cases de formigó prefabricat. Amb seus al Pla de Santa Maria i a Puertollano converteixen les restes de formigó en un nou àrid reciclat. Subministren una àmplia gamma de productes als seus clients, majoritàriament, de la Península Ibèrica, Portugal i el sud de França.

El sector de la construcció genera molts residus i és evident que cal reciclar-los per tal de minimitzar-ne l’impacte mediambiental. A Hormipresa són conscients d’aquesta necessitat i aposten per la reutilització donant una segona vida al formigó sobrant. Hormpiresa compta amb dos centres de producció de formigó prefabricat: un al Polígon Industrial La Nava de Puertollano (Ciudad Real) i l’altre al Polígon Industrial del Pla de Santa Maria (Tarragona). En ambdós centres és converteixen les restes de formigó en un nou àrid reciclat, destinat a nous usos. D’aquesta manera es contribueix a reduir les emissions de CO2 i l’ús de primeres matèries. Conscients de que cal avançar cap a l’economia circular Hormipresa aposta cada vegada més per l’optimització dels recursos, el reciclatge i la sostenibilitat.

La fàbrica del Pla compta amb 120.000m2 de superfície i un espai construït de 25.000m2, amb més de 200 treballadors. Són tot un referent nacional en la industrialització del formigó prefabricat. Subministren una àmplia gamma de productes als seus clients, majoritàriament, de la Península Ibèrica, Portugal i el sud de França. Al llarg del temps,  la empresa s’ha especialitzat, principalment, en la fabricació de tot tipus d´elements prefabricats de formigó i plaques alveolars,  entre d’altres, per poder donar servei a obres de  aparcaments; centres comercials, esportius, docents i sanitaris; naus industrials per fabricació i per centres logístics; o obra pública com soterraments de grans vies, tant a carreteres com ferrocarrils o fluvials, entre d’altres. Els productes Hormipresa estan fabricats a partir d’un exhaustiu procés de control tècnic i disposen d’avançats equips industrials de producció.

Hormipresa líving: disseny d’habitatges residencials

Hormipresa construeix cases prefabricades a bona part de la geografia espanyola i al sud de França. Compta amb gairebé mig segle d’experiència en la construcció prefabricada. Els seus habitatges destaquen pel gran aïllament tèrmic i el sistema constructiu patentat Artic Wall que evita ponts tèrmics i un acabat arquitectònic de façana de formigó blanc. El principal mercat és Barcelona, Costa mediterrània i les Illes Balears. Però també tenen projectes a Madrid, Marbella, Portugal i el sud de França. Actualment tenen en marxa uns 90 projectes, en diferents etapes del procés.

Podeu saber més d’Hormipresa a la seva web

També et pot interessar