INAUGURACIÓ DE L’EMPRESA GRIFFITH FOODS A VALLS

Avui dilluns dia 15 de maig, s’ha inaugurat la nova fàbrica de l’empresa Griffith Foods, al Polígon Industrial de Valls, procedent de la planta de Puigpelat que hi ha estat durant 35 anys, i al llarg de la primera meitat de 2017, l’empresa trasllada totes les instal·lacions de desenvolupament i producció a la nova planta.  En l’àmbit mundial, Griffith Foods manté una presència activa en més de 30 països, incloent-hi plantes al Regne Unit, Bèlgica, França, Alemanya i Itàlia.

L’acte a estat presidit pel Conseller d’Empresa i Coneixement Sr. Jordi Baiget; Mr. Brian Griffith, President de Griffith Foods; Sr. Marcos Mandojana, Cònsol General dels EEUU a Barcelona; Sr. Albert Batet, Alcalde de Valls, Sr. Marcel·lí Morera, President de la Cambra de Comerç de Valls, entre altres autoritats.

Durant la inauguració s’ha visitat les instal·lacions de fabricació, desenvolupament de productes i culinàries, d’aquesta manera amplia la barreja en sec de condiments de l’empresa i millora les instal·lacions de producció de salses i envasats de Griffith a tot Europa.

La nova fàbrica de Griffith Foods també està dissenyada per aconseguir la certificació Halal, que permetrà a Griffith servir fins i tot a més clients en múltiples regions fora d’Espanya i fins i tot d’Europa.

En línia amb el compromís de Griffith amb la sostenibilitat, la planta disposa de la certificació LEDD (Leadership in Energy & Environmental Design) de part del Consell d’Edificis Verds dels EUA.

La nova fàbrica també garanteix i augmenta els llocs de treball de l’àrea de Valls, que actualment té 51 treballadors a temps complet, 21 més des que es va canviar a Valls.

Griffith Foods és una empresa familiar de desenvolupament i fabricació d’ingredients alimentaris personalitzats en l’àmbit mundial.  La gamma de productes de l’empresa va des de condiments i empanats fins a marinats i salses barrejades segons especificacions exactes que són culturalment autèntiques, de gran sabor i millor seguretat alimentària.  Fundada el 1919 i amb seu a Alsip.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, des de la seva implantació a la comarca des de fa 35 anys, manté bones relacions i serveis amb l’empresa Griffith, una empresa amb un bon nivell d’exportacions des de la comarca, i hem participat, des de el primer dia, amb tots els esdeveniments de l’empresa.  Els desitgem molts èxits des de la nova fàbrica, al Polígon Industrial de Valls.

 

També et pot interessar