Iniciació a l’exportació: webinar go export amb la Cambra de Comerç de Valls

Una sessió que va servir per ajudar a iniciar o consolidar l'activitat internacional de les empreses de la demarcació de la Cambra de Valls. Una iniciativa que forma part del Pla d'Acció Internacional que desenvolupen les Cambres de Comerç Catalanes juntament amb ACCIÓ i l'Enterprsie Europe Network.

El dimarts 15 de novembre la Cambra de Comerç i Indústria de Valls va realitzar el seminari web GO EXPORT: eines per internacionalitzar la teva empresa amb èxit. El tècnic de comerç exterior de la Cambra de Valls, Sergi Mestres, va impartir una classe magistral amb aspectes claus per les empreses que volen iniciar o consolidar la seva internacionalització. Va parlar de la importància d’internacionalitzar-se, de com definir les millors estratègies, o com arribar a fer un check-list per iniciar-se en comerç exterior.

Durant la sessió, Mestres també va fer referència als recursos i serveis de suport a la internacionalització que ofereix la Cambra de Valls, com són el servei d’assessorament internacional i porta d’accés als serveis d’internacionalització, la diagnosi internacional i pla de reorientació internacional, la borsa de professionals en comerç exterior i expert en vendes internacionals, i tot el que fa referència a la promoció internacional amb missions comercials virtuals inverses / directes, webinars i jornades de mercats internacionals. La sessió també va servir per fer referència al Pla d’Acció Internacional del Consell General de Cambres de Catalunya (PAI22) i del servei l’Enterprsie Europe Network (EEN), un dels principals instruments de suport a les Pimes europees en els seus esforços d’innovació i de competitivitat. A més, el tècnic en comerç exterior també va informar dels serveis que ofereix ACCIÓ, agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, amb els cupons a la internacionalització i les xarxes d’oficines d’ACCIÓ al món, l’Internacional eTrade o l’Oficina Tècnica de Barreres a la internacionalització.

El webinar GO EXPORT és una activitat que forma part del Pla d’Acció Internacional que desenvolupen les Cambres de Comerç Catalanes juntament amb ACCIÓ i l’Enterprsie Europe Network.

Documents adjunts:

Consulta la presentació AQUÍ

També et pot interessar