Inscripcions obertes pel curs superior d’internacionalització

Es proporcionarà als assistents els instruments més essencials per facilitar la gestió de les activitats d'internacionalització.

La Cambra de Comerç de Valls i el Grup CIEF, juntament amb la Cambra de Comerç de Reus, posen en marxa el curs superior d’internacionalització. Els participants aprendran a realitzar estudis de mercat, identificar oportunitats, preus, mida, beneficis bruts i estratègia d’entrada. Amb aquesta proposta de formació es pretén proporcionar als assistents els instruments més essencials per facilitar la gestió de les activitats d’internacionalització i, així, potenciar l’extensió i el creixement de les seves empreses.

El curs està adreçat a treballadors d’empreses o d’altres institucions amb experiència en activitats d’internacionalització que desitgin aprofundir i millorar les seves destreses en aquest camp, i  a Titulats universitaris recents (grau mitjà o superior) amb inquietuds per conèixer aquestes matèries d’internacionalització degut al seu potencial treball en aquest àmbit o per promoure el desenvolupament de l’empresa en la qual treballarien cap a aquestes activitats.

El curs es realitzarà a l’aula virtual, de manera presencial, on es desenvoluparan els conceptes teòrics associats a cada mòdul en el marc fictici. Els participants comptaran amb sessions de Coaching individual, amb plans d’acció a mida. El programa s’estructura en 4 mòduls i comptarà amb els següents ponents: Juan José Grasa és Diplomat en Programació i Sistemes, Enginyeria Industrial i Economia; i Sergi Mestres és Graduat superior en Comerç Internacional.

El curs tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Valls, de Novembre a Març, en horari de 9:00 a 13:00 hores els dissabtes, i de 15:00 a 19:00 hores els dimecres. El cost és de 1.250 euros, bonificables per la Fundació Tripartita. Aquells que siguin socis de la Cambra tenen un descompte. Per a informacions i reserves posar-se en contacte amb la Cambra de Comerç de Valls o el Grup CIEF.

PDF CURS

També et pot interessar