Inscripcions obertes per participar a la Mostra d’Aparadors de Nadal 2021

Els aparadors participants hauran d'estar enllestits la primera setmana de desembre i fins al dijous dia 6 de gener de 2022. Les inscripcions s’hauran de formalitzar a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls o per correu electrònic a l’adreça valls@cambravalls.com, fins el divendres dia 26 de novembre de 2021.

A fi d’estimular la millor presentació i ornament dels establiments comercials de l’Àrea de Valls, i amb el desig de fomentar i promoure a un nivell màxim el comerç al detall de la demarcació, durant les Festes de Nadal, Any Nou i Reis, creant un atractiu pel comprador, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la participació de Comerç de Valls, convoca la 36a. Mostra d’Aparadors de Nadal 2021.

Podran participar en la 36a Mostra d’Aparadors Nadal’2021 tots els establiments comercials, legalment establerts a la demarcació de la Cambra de Valls. Per participar en la Mostra s’hauran d’arranjar i decorar els aparadors de llurs establiments de forma que obtinguin el millor efecte, disposició i bon gust publicitari vistos des de l’exterior, dins l’ambient característic de les festes nadalenques i la pròpia activitat mercantil o de serveis, tenint en compte: l’impacte comercial; la qualitat artística; l’originalitat; la qualitat artesanal; el missatge; l’adequació a l’entorn.

Els aparadors participants a la Mostra hauran d’estar enllestits la primera setmana de desembre i fins al dijous dia 6 de gener de 2022, i aquests aparadors hauran d’ésser visibles i il·luminats, cada dia, fins a les 10 de la nit.

Les inscripcions s’hauran de formalitzar a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls o per correu electrònic a l’adreça valls@cambravalls.com, fins el divendres dia 26 de novembre de 2021. Els establiments comercials participants rebran el distintiu ”Establiment Participant” per exhibir en llurs aparadors durant els dies de la Mostra.

També et pot interessar