INVITACIÓ A LES EMPRESES A PARTICIPAR A LA FIRA D’ANDORRA – CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS del 24 al 26 d’octubre

Del 24 al 26 d’octubre proper, es celebrarà a Andorra la Vella la “XXXVI Fira d’Andorra la Vella”.  Una fira de caràcter multisectorial d’accés lliure que aplega uns cent trenta expositors, la major part andorrans, i que en les últimes edicions rebia més de 70.000 visitants del Principat d’Andorra i altres països entre els que destaquen:  comerciants, industrials, establiments de serveis i restauració, ciutadans de les poblacions del contorn i turistes, i també francesos i d’altres nacionalitats.

La ciutat de Valls des de l’any 1967 és agermanada amb Andorra la Vella. Són moltes les empreses de la demarcació de la Cambra que mantenen relacions comercials amb Andorra, amb una bona xifra anual d’exportació, relacions que creiem que es poden incrementar.  Per tant, la Fira d’Andorra-2014 ofereix una bona oportunitat de promocionar-se, divulgar-se o introduir-se en el gran mercat andorrà.

Per aquest motiu, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, a l’igual que els darrers anys, muntarà un estand a la “Fira d’Andorra la Vella-2014” els dies 24 al 26 d’octubre, on hi podran participar les empreses de l’àmbit cameral que ho desitgin, mitjançant l’aportació de mostres de productes i fulletons, cartells i altre material divulgatiu i promocional.  Es procurarà que la presència tingui el màxim relleu i eficàcia, amb divulgació de la nostra realitat i la de les empreses que hi exposin, amb l’edició de tríptics, pels mitjans de comunicació…  La Fira serà inaugurada el divendres 24 d’octubre al matí pel Govern Andorrà, la Sindicatura, el Comú d’Andorra la Vella i d’altres autoritats i representacions.

Bona part dels Andorrans que es dirigeixen a la Costa Daurada i altres punts, passen per Valls i l’Alt camp.  Això ha de contribuir a un constant potenciament del comerç exterior, comercial i gastronòmic de Valls i l’Alt Camp vers la població d’Andorra, un país que té un nivell alt de consum, amb més de deu milions de visitants anuals, i poca producció pròpia.

A totes les empreses que mantinguin contactes comercials amb Andorra i també a les que els vulguin iniciar, la Cambra ofereix la possibilitat de participar en el seu estand a la “Fira d’Andorra la Vella-2014”.

Les empreses interessades poden posar-se en contacte amb el departament de comerç exterior de la Cambra, al ce.: internacional@cambravalls.com , tel 977 600 909, per rebre la informació que necessitin

PARTICIPACIÓ A LA FIRA D’ANDORRA – CAMBRA VALLS – del 24 al 26 d’octubre 2014

També et pot interessar