Jordi Puigneró ratifica a Josep Maria Cruset com a president del Port de Tarragona

El vicepresident de la Generalitat i Conseller de Polítiques Digitals i Territori visitava dijous la instal·lació portuària. Les Cambres de Comerç de Tarragona, Reus i Valls van aprofitar per preguntar al vicepresident del govern per determinades infraestructures clau al territori.

En el decurs de la trobada que el vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, Hble. Jordi Puigneró, vicepresident de la Generalitat de Catalunya, ha realitzat al Port de Tarragona, ha ratificat Josep Maria Cruset a la presidència del Port de Tarragona. En l’acte celebrat al Tinglado núm. 1, ha tingut l’oportunitat de conèixer, també, de primera mà les inquietuds empresarials del territori. En aquest sentit, les Cambres de Comerç de Tarragona, Reus i Valls li han preguntat sobre determinades infraestructures clau al territori com poden ser l’estació intermodal de l’Aeroport de Reus i la connexió amb l’Alta Velocitat amb l’aeroport de Barcelona, el desdoblament de la C-37 d’Alcover a Valls i el tercer fil, del que ha dit que estarà acabat l’any 2023.

Josep M Rovira, president de la Cambra de Valls li ha insistit en la urgència del desplegament de fibra òptica als polígons industrials i a alguns municipis amb forma implantació industrial, com és el cas de La Riba. Així mateix li ha insistit en la urgència de l’inici de les obres de la rotonda de la C-37 al Nord del Polígon Industrial de Valls.

També et pot interessar