Jornada: COM DISSENYAR CADENES DE SUBMINISTRAMENT SOSTENIBLES A PARTIR DEL RISK MANAGEMENT?

Avui dimecres 15 de juliol, s’ha celebrat a la Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Valls, la jornada sobre “Com Dissenyar Cadenes de Subministrament sostenibles a partir del Risk Management?  a càrrec del Sr. Josep M. Playà, professor de Màster en Supply Chain i Logística a ICIL,  i a la Universitat de Bilbao; i la Sra. Nathalie Llorca, Enginyera Industrial, consultora en modelació i simulació de processos industrials, col·laboradora d’Avantsim Software i professora associada a la UPC. La presentació ha estat a càrrec del Sr. Josep M. Rovira, President de la Cambra de Comerç de Valls, i el Sr. Xavier Rius, Director General de la Fundació ICIL.

Aquesta Jornada, és la primera de moltes que s’aniran organitzant dins de l’Escola de Logística Cambra Valls, entre altres activats més que ens pot oferir la mateixa escola, que son : formació (presencial, on-line, personalitzada), Webinars, Seminaris/Jornades, ICIL-Lab Cambra Valls i activitats i visites.

El Sr. Josep M. Rovira, i el Sr. Xavier Rius, ens han presentat l’ICIL-Lab Laboratori de Logística Cambra Valls, que consisteix en espais adaptats a les empreses del sector logístic per a donar respostes a les seves necessitats especifiques amb simulacions dels processos.

A la jornada han assistit una vintena d’assistents de varies empreses de la demarcació de la Cambra i del Camp de Tarragona.

També et pot interessar