Jornada-Presentació, Curs Superior LEAN MANAGEMENT i Màster Class

Ahir dimecres 16 d’octubre, a la tarda, a la Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Valls, es va presentar el curs superior de LEAN MANAGEMENT,  que és un dels mètodes empresarials de gestió àgil que busca millorar els processos i contribuir a una major eficiència i competitivitat de les empreses i està basat en la priorització del client.

El valor que el client aporta al producte o servei és el concepte clau d’aquesta metodologia, que se centra, per tant, en aprendre del client, creant un nou model de gestió i presa de decisions eficient, basat en el lliurament al client del producte o servei que necessita, en el moment en què ho necessita i en la manera en que ho desitja.

Aquesta filosofia organitzativa permet millorar l’eficiència de les empreses i reduir costos sense necessitat de dur a terme inversions. Com? A través de l’optimització dels processos i la implicació del personal, a través d’un sistema de gestió personalitzat que es sustenta en la millora contínua.

“El mètode LEAN es basa en la priorització del client i un model de negoci que posi el focus en el que el client vol i necessita”

La presentació va anar a càrrec del Sr. Joan Pàmies, Director del grup CIEF i el ponent de la jornada el Sr. Jorge Castro, Director d’ACCIÓ i la màster class a càrrec del Sr. Gerardo Ortega, Consultor d’ACCIÓ

En aquesta màster class hi van assistir unes divuit persones de diverses empreses de la demarcació de la Cambra.

o
També et pot interessar