Jornada sobre “Com ajustar els equips humans a l’actual realitat de l’empresa: solucions i finançament

L’acte està organitzat per MAPFRE i BNA Consultors amb el suport de la Cambra de Comerç de Valls. La jornada posarà en context la situació actual de l’economia, els ERTE’s i es donaran solucions pràctiques de reestructuració de plantilla. Les inscripcions poden fer-se a comunicacio@cambravalls.com i a varroyo@bna.cat

Assegurances Mapfre, en col·laboració amb BNA Consultors i amb el suport de la Cambra de Comerç de Valls organitzen una jornada que porta per títol “ Com ajustar els equips humans a l’actual realitat de l’empresa: solucions i finançament.

La greu crisi econòmica i els moments d’incertesa que vivim ha provocat que les empreses afrontin importants dificultats i nous reptes, entre ells, el manteniment i la reorganització dels recursos humans. Per això, les organitzacions hauran de prendre importants decisions en els propers mesos pel que fa a aquesta matèria, i és que una correcta estratègia al respecte és clau.

La jornada comptarà amb el subdirector de desenvolupament de negocis i vida a MAPFRE Espanya, Ángel Crespo, i l’advocat sènior del despatx BNA Consultors, David Pérez. Es posarà en context la situació actual de l’economia, els ERTE’s i es donaran solucions pràctiques de reestructuració de plantilles. També es parlarà de la nova reforma dels plans de pensions, de problemes de liquiditat, de jubilacions… i de tots aquells temes relacionats que sorgeixin.

L’acte es realitzarà dimarts 6 de juliol a les 11 del matí a la Sala d’actes de la Cambra de Comerç de Valls. Les inscripcions poden fer-se a comunicacio@cambravalls.com i a varroyo@bna.cat.

També et pot interessar