Jornada virtual: “Valoració i perspectives de l’economia a les comarques de Tarragona 2021”

Presentació de l'Informe de Conjuntura Econòmica del 4rt Trimestre del 2020 organitzat per les Cambres de Comerç de Tarragona, Reus, Tortosa i Valls. Es farà un repàs del que ha estat el darrer exercici i es traçaran les perspectives de futur en base als grans temes d’interès.

Amb el títol “Valoració i perspectives de l’economia a les comarques de Tarragona 2021” aquest dijous 4 de març a les 9 hores del matí es presenta l’Informe de Conjuntura Econòmica del 4rt Trimestre del 2020. Hi prendran part Mercedes Teruel, directora de la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial de la URV; Joaquim Margalef, Grup de Recerca d’Indústria i Territori de la URV; Fernando Aldecoa, director general de PortAventura World i Miguel Angel González, gerent de Parc Central.

Els ponents, procedents de l’àmbit acadèmic i empresarial, faran un repàs del que ha estat el darrer exercici i traçaran les perspectives de futur en base als grans temes d’interès tant a escala local, nacional com internacional.

Organitzen les Cambres de Comerç de Tarragona, Reus, Tortosa i Valls, la Diputació de Tarragona i la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial de la URV, amb el suport de Repsol, CaixaBank i el Port de Tarragona. Amb la col·laboració de Bic Graphic, Parc Central i Port Aventura World.

L’activitat serà virtual a través de la plataforma Zoom i és gratuïta però amb prèvia inscripció AQUÍ

També et pot interessar