Jornades virtuals sobre la Descarbonització de la Industria.

Cicle de jornades virtuals: “Descarbonització de la indústria. Impuls de les energies renovables i l’eficiència energètica al sector industrial de Catalunya. Horitzó 2030”

En el programa cameral Catalunya 3040, un dels eixos de treball de les Cambres de Comerç en els propers anys és el d’ajudar al sector empresarial català cap a la sobirania energètica basada en renovables. Les línies d’actuació han d’anar encaminades a ajudar a transformar el model actual energètic per models basats en energies renovables autòctones, distribuïdes i properes als punts de consum a més de l’estalvi i eficiència energètica.

NOVETAT :: CONTINUGUT JORNADES :: Accedeix a tots els PDF’s de les jornades aquí (Accés al web del Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya)

La Comissió d’Economia Circular, Indústria i Sostenibilitat  format pels presidents de les Cambres de Terassa, Manresa, Valls i Tortosa, amb la col·laboració dels tres Vicepresidents de la Cambra de Terrassa i dels equips professionals del Consell General de Cambres i de les dites Cambres, i amb la voluntat de totes les Cambres de Comerç de jugar un paper actiu en aquesta temàtica ha organitzat, juntament amb els clústers energètics de Catalunya: el Clúster CEEC d’eficiència energètica, Solartys-clúster d’energia solar i fotovoltaica i el clúster de bioenergia, i amb el suport de l’ICAEN (Institut Català d’Energia de Catalunya), un cicle de jornades virtuals sobre eines i alternatives per a la indústria en matèria d’energia i eficiència energètica.

Us presentem el programa del cicle de jornades virtualsque porta per títol:“Descarbonització de la indústria. Impuls de les energies renovables i l’eficiència energètica al sector industrial de Catalunya. Horitzó 2030” .

Dijous 10/09/2020 – Presentació del cicle
Dimarts 15/09/2020 – Eficiència energètica
Dimecres 16/09/2020 – Bioenergia
Dimarts 22/09/2020 – Solar fotovoltaica

Descarrega’t el programa aquí

NOVETAT :: CONTINUGUT JORNADES :: Accedeix a tots els PDF’s de les jornades aquí (Accés al web del Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya)

34 experts en la matèria, durant 4 sessions, exposaran i obriran espai de debat i discussió sobre les oportunitats reals i futures pel sector empresarial català en temes d’eficiència energètica i ús d’energies renovables, des de punts de vista tècnic, administratiu, legal i econòmic. És una invitació a que l’empresariat comenci a pensar i a fer, per tal de reduir la dependència exterior amb els combustibles fòssils i en la sostenibilitat energètica.

Us animem a totes les empreses a participar-hi i a fer-ho extensiu als vostres col·laboradors. Us podeu inscriure gratuïtament al següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSch3RAgLF3VSGg_Dp1GfY1dAi3VTaYzpLPBr4COaG-9lX8gvQ/viewform

Per qualsevol comentari o aclariment podeu dirigir-vos a la Cambra de Comerç de Valls:  valls@cambravalls.com

També et pot interessar