Josep M.Rovira assisteix a l’Assemblea General de Cambres de Comerç a Teruel

L'Assemblea ha tingut com a objectiu conèixer iniciatives que impulsen Terol com a exemple de l'Espanya Interior.

El president d ela Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, Josep M. Rovira, ha estat present a l’Assemblea General de Cambres de Comerç que, per primera vegada, s’ha celebrat a Teruel. L’assamblea, presidida pel president de la Cambra d’Espanya, José Luis Bonet, ha aplegat a presidents i presidentes de les Cambres de tot l’Estat. L’Assemblea, impulsada pel president de la Cambra de Comerç de Terol, Antonio Santa Isabel, s’ha centrat en posar en valor alguna de les experiències que s’han posat en marxa a la província de Teruel.

José Luis Bonet, ha subratllat que “el teixit empresarial, i sobretot les pimes, han de saber que els cambres de comerç trobaran el suport que necessitin per fer front a les moltes vicissituds que enfrontin dia a dia; les administracions han de veure en nosaltres un soci fiable amb què col·laborar per a la posada en marxa de projectes i programes. Aquesta és la via per consolidar el reconeixement social a la feina que els cambres de comerç realitzem al servei del progres i del benestar general”. Per part seva, el president de la Cambra de Terol ha manifestat que “estem en una província amb importants expectatives, generades per un teixit empresarial dinàmic i unes inversions públiques que s’han plasmat a Motorland, Galàctica, l’ Aeroport, Dinòpolis i la neu per citar-ne algunes”, i ha pregat a tots els assistents que mantinguin el record de Terol com a visitants i aliats empresarials.

Els representants de les Cambres han fet també una visita a Tarmac Aerosave, de la mà del director Pedro Sáez, per conèixer in situ el projecte de manteniment i reciclatge d’aeronaus comercials que porta a terme a l’aeroport de Teruel.

Consulteu la nota de premsa de la Cambra de Comerç d’Espanya AQUÍ

També et pot interessar