Josep M. Rovira segueix com a president de la Cambra de Comerç de valls

Rovira assegura que treballarà pel talent i els joves, la indústria 4.0, la industrialització, el comerç, el turisme i la indústria agroalimentària, i vetllarà per les infraestructures de la demarcació. El secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos, va presidir l’acte.

Josep M. Rovira, repeteix mandat com a president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls. L’empresari vallenc estarà al capdavant de la corporació quatre anys més, fins a l’any 2027. El passat dimarts 19 de setembre, a la Sala de Plens de la corporació, va ser escollit per unanimitat pels 19 membres electes del Ple.

Per al nou mandat, Rovira vol consolidar la feina feta en els últims quatre anys i anar un pas més enllà en àmbits com la indústria 4.0, la internacionalització de les empreses i la retenció del jove talent, perquè puguin arrelar-se a l’economia de l’Alt Camp. D’aquesta manera, el president va dir “ara toca consolidar la feina que hem estat fent, amb la voluntat de crear riquesa al territori, treballant pel talent i els joves, estant al costat de la indústria i planificant el futur enfortint el comerç, el turisme i la indústria agroalimentària”. Rovira també va donar les gràcies a tots els membres que han entrat a formar part del plenari i ha agraït la feina feta fins ara a les persones que ja en prenien part.

L’acte va ser presidit per Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Castellanos va encoratjar a Rovira a continuar treballant en la nova Cambra. Castellanos va destacar la gran implicació de noves empreses a formar part d’aquest nou ple i el nou comitè executiu, i algunes són empreses que probablement no necessitarien estar a la Cambra, però la Cambra sí que necessita que estiguin a dins perquè sigui una institució cada vegada més representativa, ha dit. Aquest fet és fruit de l’aposta de la corporació de sumar aliances amb les empreses i el foment de les relacions entre elles realitzada en els últims anys.

El nou plenari està format per 19 membres, 6 dones i 13 homes, i grans empreses de la demarcació: Jordi Andreu en representació d’Andreu Manteniment, Gabriel·la Domigo de Revlon, Vicenç Ferré del Celler Mas Vicenç, Artur Forés d’Instal·lacions Masip, Paula Fisas de l’empresa Motlles i Matrius Fisas Navarro, Ludovic Forès en representació de Forbus i Autoescola Mario, Eva Jubany de Giró Clofent, Marta Mallorquí de les empreses Transports Titu i Docks Valls, Meritxell Palau de Cajamar, Instalacions MasipDavid Pastor de Gruas Valls Motor i Valls Auto, Àngel Ricote de Felix Hotel, Albert Roch de Kellogg’s, Josep Rodríguez de Canteras La Ponderosa, Josep M. Rovira de TGD Comunicació, Gonzalo Sabatés de TuvaTextil, Ramon Solé del centre d’ensenyament European College, Mercè Solé de Pintures Solé, Jaume Torrens d’IKEA i Toni Valls de CATOR. A més, el Comitè Executiu està encapçalat per Josep Maria Rovira, que ocupa el càrrec de president, Jordi Andreu Ribas, com a vicepresident; Artur Forés en serà el tresorer i Vicenç Ferré, Marta Mallorquí, Meritxell Palau i Ramon Solé, els vocals.

A més de la ciutat de Valls, l’àmbit d’actuació de la Cambra comprèn les poblacions de l’Albiol, Alcover, Alió, Bràfim, Cabra del Camp, Figuerola del Camp, els Garidells, la Masó, el Milà, Nulles, el Pla de Santa Maria, el Pont d’Armentera, Puigpelat, la Riba, Rodonyà, Vallmoll, Vilabella, Vilallonga del Camp i Vila-rodona.

La Cambra és una corporació de dret-públic que treballa per la defensa dels interessos generals de l’activitat econòmica de la demarcació. Està a disposició de totes aquelles empreses i persones per col·laborar i liderar aquells projectes d’interès pel territori.

També et pot interessar