Joves de la demarcació es formen a la Cambra gràcies al programa PICE

La Cambra ofereix formació orientada a lluitar contra l’atur juvenil, en àmbits amb una alta demanda de professionals per part de les empreses del territori. Es tracta de cursos gratuïts, cofinançats pel Fons Social Europeu, la Cámara de Espanya i la Cambra de Comerç de Valls, per ajudar a joves, de 16 a 29 anys, a trobar feina.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls va iniciar dimarts 7 de juny les formacions PICE, adreçades a joves de 16 a 29 anys que no treballen ni estudien, inscrits a la Garantia Juvenil. Una quinzena de joves es formen a les instal·lacions de la Cambra, concretament a la sala Alt Camp, en àmbits diversos com són les competències digitals, l’ocupabilitat, habilitat socials, operacions auxiliars d’emmagatzematge, picking i radiofreqüència, manipulació d’aliments i conducció de carretons elevadors. Es tracta de formacions gratuïtes, cofinançades pel Fons Social Europeu, la Cámara de Espanya i la Cambra de Comerç de Valls, per apropar els joves al món laboral, millorant i complementant el seu Currículum Vitae.

El programa PICE també ofereix ajudes d’atenció personalitzada i orientació laboral per tal de fomentar la contractació de joves que participin al programa PICE.

També et pot interessar