La 1a Fira de l’Ocupació supera totes les expectatives

Hi han participat 28 empreses, qui han presentat al voltant de 300 ofertes de treball. A més a més, han visitat la Fira al voltant de 600 persones. Les empreses van poder donar-se a conèixer i oferir les seves ofertes laborals als assistents, a més de rebre una gran quantitat de currículums i entrevistar-se amb els candidats. Tant assistents com empreses valoren de manera molt positiva l’organització i desenvolupament de la Fira.

Hi havia bones expectatives, però la realitat les ha superat. La primera Fira de l’Ocupació de Valls ha estat tot un èxit. Més de mig miler de persones, més de 300 ofertes laborals, i la participació de 28 empreses de la demarcació

de l’Alt Camp. Aquestes són les xifres d’un primer balanç de la Fira, que va tenir lloc ahir dijous 9 de maig al Pavelló Xavi Tondo de Valls. A l’espera de com es materialitzin els contractes en els pròxims mesos, des de l’organització es fa un balanç més que positiu del certamen. Els imputs rebuts, tant per part de les empreses participants com pels assistents, han estat molt encoratjadors i satisfactoris. Algunes de les empreses amb les quals vam poder parlar comentaven que calia una Fira d’aquestes característiques a Valls, perquè són moltes les empreses tan multinacionals com pimes que necessiten captar talent del territori. Les empreses també consideren que l’estada a la Fira els ha permès rebre gran quantitat de currículums i establir contactes cara a cara amb els candidats.

A més dels estands, la Fira també va comptar  amb xerrades, conferències i tallers d’orientació i ocupació, que es van realitzar durant tota la jornada, de 9 del matí a dues del migdia.

L’acte va comptar amb la presència  del president de la Cambra de Valls, Josep M. Rovira, el vicepresident de la Cambra Jordi Andreu, el secretari de l’ens, Carles Solé, la presidenta de IMDL Vallsgenera i regidora d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, Rosa Rovira, i l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré.

Per part de l’organització de la Fira s’agraeix a totes i tots els qui heu participat i col·laborat en aquesta primera edició de la Fira. De ben segur que l’any vinent hi tornarem.

La Fira de l’Ocupació de Valls és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Valls i IMDL Vallsgenera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, i amb el suport del SOC, la Generalitat de Catalunya, la Cámara de Comercio de España, Garantia Juvenil, el Ministerio de Trabajo y Economia Social i els fons europeus, cofinançat per la Unió Europea.

Podeu veure totes les fotografies de la Fira AQUÍ

També et pot interessar