La Cámara Hispano Japonesa ofereix un webinar a les empreses de la Cambra de Valls amb les oportunitats de negoci al Japó

Es va parlar del mercat japonès i en especial dels productes alimentaris i les begudes ecològics. Dels productes que actualment més s'exporten i de la tendència dels consumidors. Amb aquest primer webinar de l'any, la Cambra de Valls repren l'activitat internacional. De cara a l'abril l'ens realitzarà una Missió Comercial Inversa de vi, cava, olis i alimentació gurmet de Valls.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i la Cámara de Comercio Hispano Japonesa van realitzar la setmana passada un seminari en línia dirigit a les empreses de l’Àrea de Valls interessades a obrir mercat al Japó, especialment el sector alimentari i de begudes ecològiques.

Van intervenir a la sessió el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira, el tècnic del departament internacional de la Cambra, Sergi Mestres, el president de la Cámara Hispano Japonesa, Miguel A. Martínez, i la coordinadora de la cambra japonesa Rina Wada.

La Cambra de Valls acompanya en consultoria, tràmits i obertura de nous mercats. És per això que Mestres va oferir als assistents els serveis del departament internacional pel que fa a assessorament i suport en tot el procés d’exportació per tal d’accedir al país asiàtic. Pel que fa als ponents, d’una banda, Martínez va fer una introducció a les relacions amb el Japó i va explicar casos pràctics i experiències reals. De l’altra, Wana va parlar del mercat japonès i els productes alimentaris i les begudes ecològics, dels productes més venuts, la tendència dels consumidors i de quins són els productes que actualment més s’exporten al Japó, entre altres qüestions.

El webinar, organitzat per la Cambra de Valls, va comptar amb la col·laboració de la Camara Hispano Japonesa, i el suport del Pla d’Acció Internacional (PAI) de les Cambres per al 2023 i l’Enterprise Europe Network.

Tant la Cambra de Comerç i Indústria de Valls com la Cambra Hispano Japonesa miren d’establir sinergies per treballar en projectes comuns i oferir a l’empresariat la possibilitat d’obrir mercat espanyol en aquest país asiàtic.

Amb aquest primer webinar de l’any, la Cambra de Valls reprèn l’activitat internacional. De cara a l’abril l’ens realitzarà una Missió Comercial Inversa de vi, cava, olis i alimentació de gurmet de Valls amb importadors d’Alemanya i Regne Unit.

Consulta la presentació AQUÍ

També et pot interessar