La Cambra amb ICIL i la URV presenten l’Escola de Logística Cambra de Valls, la primera del seu estil a Catalunya

Nota de premsa

El passat dijous 30 d’abril es va presentar, telemàticament, l’Escola Logística Cambra de Valls, en que hi van participar diverses empreses, i la presentació va anar a càrrec del Sr. Josep M. Rovira, President de la Cambra de Comerç de Valls, amb la intervenció dels senyors, Xavier Rius, Director General de la Fundació ICIL (Institut Català de Logística) i Jose Enric Mañé, Professor ad honorem URV, i acompanyats de la Sra. Carme Mansilla, directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya
a Tarragona.

L’Escola de Logística Cambra de Valls, és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Valls, juntament amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili, quan es plantegen posar a l’abast de les empreses del territori, eines i coneixements d’última generació en logística i Supply Chain, per ajudar a incrementar la seva competitivitat potenciant el talent dels seus professionals.

L’Escola de Logística Cambra de Valls, és l’única escola d’aquesta tipologia a Catalunya. Pretén sumar l’experiència i el coneixement de l’institut líder en formació logística de l’Estat, l’ICIL, amb les capacitats de la URV, i l’experiència de les empreses del territori de la Cambra de Valls.

L’Escola de Logística Cambra de Valls, inicia avui la seva singladura amb cinc pilars bàsics: Formació (presencial – on-line – personalitzada), ICIL Webinars, Seminaris / conferències, ICIL Lab, i Activitats i visites.

La Cambra de Comerç de Valls acull en la seva estructura a l’Escola de Logística Cambra Valls, la inclou al seu catàleg de serveis a les empreses del territori; inverteix en l’adaptació de l’espai físics de treball; en el simulador informàtics ICIL Lab.

fotos cambra
unnamed
També et pot interessar