La Cambra de Comerç de Valls obre portes del Kit Digital a les empreses a través de la seva oficina Acelera Pyme

La segona convocatòria del programa, per a microempreses de 3 a 9 treballadors, s’obre el divendres 2 de setembre. L’Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Valls ofereix de manera gratuïta, amb la col·laboració de Red.es, assessorament, atenció personalitzada i suport a les pimes i autònoms en el seu procés de digitalització.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls ajuda a les empreses i autònoms a accedir a les subvencions del nou programa Kit Digital, impulsat per l’Estat, amb l’objectiu d’accelerar la transformació digital empresarial.

El primer paquet d’ajuts va destinat a empreses entre 10 i 49 treballadors. El termini de sol·licitud acaba el 15 de setembre. La quantia de l’ajut és d’un màxim de 6.000 euros i amb ell les empreses poden adquirir una o diverses solucions de digitalització, les que millor s’adaptin a les seves necessitats.

La segona convocatòria d’ajuts, per a microempreses de 3 a 9 treballadors, s’obre el divendres 2 de setembre. La quantia també és de 6.000 euros i es tracta d’un gran catàleg de solucions adaptades a les necessitats tecnològiques dels beneficiaris, des de disseny de pàgines web i comerç electrònic, a plans de màrqueting digital i ciberseguretat, entre d’altres. La tercera i última ajuda, adreçada a autònoms i fins a 2 treballadors, encara no té data assignada.

El Kit Digital està dotat amb un pressupost de més de 3.000 milions d’euros finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU. El programa s’emmarca dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’agenda España Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025.

L’Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Valls ofereix de manera gratuïta, amb la col·laboració de Red.es, assessorament, atenció personalitzada i suport a les pimes i autònoms en el seu procés de digitalització. Des d’aquesta oficina es vehicula també l’acompanyament per accedir a les ajudes del Kit Digital.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 977 600 909 o enviant un correu electrònic a gerencia@cambravalls.com a administracio@cambravalls.com.

També et pot interessar