La Cambra de Comerç de Valls ajuda a digitalitzar les empreses a través del programa Kit Digital

A partir d’aquest dimarts dia 15 de març a les 11 del matí les empreses poden acollir-se a la primera convocatòria del programa. La Cambra ofereix assessorament i agilitza els tràmits a les empreses que vulguin accedir a les subvencions del programa.

La Cambra de Comerç de Valls posa a disposició de les empreses i autònoms el nou programa europeu Kit Digital, impulsat per l’Estat, amb l’objectiu d’accelerar la transformació digital empresarial. El programa és finançat amb fons Next Generation i s’articula a través de bons que permeten accedir a un gran catàleg de solucions adaptades a les necessitats tecnològiques dels beneficiaris, des de disseny de pàgines web i comerç electrònic, a plans de màrqueting digital i ciberseguretat, entre d’altres.

A partir d’aquest dimarts 15 de març a les 11 del matí els autònoms, microempreses i pimes de fins a 49 treballadors podran sol·licitar el bo Digital, de fins a 12.000 euros. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls ofereix assessorament a les empreses que vulguin accedir a les subvencions del programa.  A més, també ajuda a les empreses a agilitzar els tràmits en la gestió dels expedients i documents.

Per a més informació podeu trucar al 977 600 909 o enviar un correu electrònic a gerencia@cambravalls.com.

A l’apartat kit digital en teniu tota la informació.

També et pot interessar