La Cambra de Comerç de Valls aplaudeix el compromís entre el Govern de l’Estat i el de la Generalitat per fer realitat l’estació intermodal a Reus

L’acord sobre l'ampliació de l'Aeroport del Prat comportarà l’arribada de l'Alta Velocitat a l’Aeroport reusenc. El president de la Cambra de Valls considera que és una molt bona notícia pel Camp de Tarragona i una perfecta connexió amb la resta del món.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls valora de manera positiva la notícia de l’ampliació de l’Aeroport del Prat de Barcelona, i en concret, l’arribada de l’Estació Intermodal i l’Alta Velocitat a l’Aeroport de Reus. L’acord entre el Govern Central i la Generalitat garantirà la connectivitat entre ambdós aeroports, amb tant sols 30 minuts. L’objectiu de les dues administracions és el de convertir l’aeroport del Prat en un ‘hub’ de vols intercontinentals.

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, es mostra satisfet per l’acord anunciat: “és una gran notícia pel Camp de Tarragona ja que la nova estació intermodal de Reus és cabdal pel territori i ens beneficiarà a tots”. Rovira també destaca que la nova estació de Reus garantirà la mobilitat de la gent i dels empresaris de Valls i voltants i ens permetrà posicionar-nos arreu, amb nous vols nacionals i continentals”.

L’estació intermodal és una infraestructura llargament reivindicada pel territori. El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, també es mostra satisfet per l’entesa entre el Govern de l’Estat i el Govern de la Generalitat i la importància de l’acord en benefici de l’aeroport de Reus. Just recorda que “la Cambra ha mantingut una actitud permanent reivindicativa en relació a l’estació central intermodal des que es van aturar les obres, apostant sempre per la seva construcció. “Hem cregut, creiem i seguirem creient en el valor enormement estratègic d’aquesta estació per l’aeroport però també per donar servei a la gent del Camp de Tarragona. L’aeroport hi guanya però, sobre tot, hi guanya el territori”.

El president de la Cambra de Reus, subratllant la importància del treball en xarxa que han fet tots els agents implicats en la defensa de l’aeroport, també ha volgut recordar que, malgrat el bon regust de la notícia, queden encara molts serrells per concretar abans l’estació no sigui una realitat en la previsió, apuntada, del 2026.

També et pot interessar