La Cambra de Comerç atorgarà 6 premis i reconeixements durant la 39a Nit de Premis, el proper 28 de maig

El premi al Foment de l’exportació 2021 s’atorga a les empreses Soprema, Calsina Carré i Altcam Automotive. El reconeixement de la Cambra a la Implantació, Ampliació i Inversió Industrial a l’empresa Revlon. Cossetània edicions rebrà el guardó pel reconeixement a la trajectòria empresarial. • El premi al jove emprenedor recau enguany a La Licorera Vallenca. • El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Argimon, presidirà l'acte de lliurament dels premis.

La Cambra de Comerç de Valls farà entrega dels premis i reconeixements a les seves empreses el proper dissabte 28 de maig en el marc de la celebració de la 39a Nit de Premis. L’acte es realitzarà al Teatre Principal de Valls a les 19:30 hores. El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Argimon, presidirà l’acte de lliurament dels premis.

Premis de la Cambra de Comerç de Valls al Foment de l’Exportació 2021 a les següents empreses:

Per l’increment de les exportacions s’atorga el premi a SOPREMA IBÉRIA SLU.  És una empresa líder mundial en solucions d’impermeabilització i aïllament tèrmic i acústic del sector de la construcció. Té un centre de producció molt important al Polígon Industrial de Vallmoll. L’increment de les exportacions durant els darrers anys els ha permès estar presents a països com Marroc, Portugal i França. Podeu saber-ne més a la web de Soprema.

Per l’obertura de nous mercats es premia a TRANSPORTES CALSINA Y CARRÉ SL. És un Operador Logístic Integral amb un important Centre Logístic a Valls. Compten amb més de 700 treballadors. Aquest any celebren 50 anys i han realitzat una gran expansió als països del Magreb i a nous països d’Europa apostant per la tecnologia i la sostenibilitat. Podeu saber-ne més a la web de Calsina Carré.

Per la labor d’exportació més antiga i duradora s’atorga el premi a ALTCAM AUTOMOTIVE SL. És una empresa familiar de capital 100% local dedicada a la fabricació de peces de plàstic per injecció per a la indústria de l’automòbil. ALTCAM AUTOMOTIVE és la capçalera del grup ALTCAM, que té plantes productives a Valls, Querétaro (Mèxic) i Myjava (Eslovàquia). El Grup ALTCAM ocupa més de 300 persones en total 120 de les quals a Valls i ven als 5 continents. Exporten a països com França, Portugal, Alemanya, Gran Bretanya, Itàlia, Sèrbia, Polònia, Hongria, Eslovàquia, Xina,  Mèxic, Estats Units o Brasil entre d’altres. Podeu saber-ne més a la web de Alt Cam Automotive.

Els Premis al Foment de l’Exportació 2021 estan patrocinats pel Banc de Sabadell.

Reconeixement de la Cambra de Comerç de Valls a la Implantació, Ampliació i Inversió Industrial

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, a fi d’estimular la inversió industrial a la demarcació ha instituït uns reconeixements a la implantació, ampliació i inversió industrial amb la conseqüent creació de riquesa i llocs de treball. El Ple de la Cambra acordà concedir aquest 2021 el reconeixement a l’empresa BEAUTYGE SLREVLON”, fàbrica de referència a Europa, ubicada al Pla de Santa Maria. Es dedica bàsicament a la fabricació, envasament i distribució de productes cosmètics i fragàncies, amb un creixement constant compta actualment amb prop de 400 treballadors i en els últims 10 anys ha fet una inversió de 30 Milions d’Euros.

Les inversions principals han estat orientades en: l’ampliació del seu centre de distribució, amb un magatzem robotitzat d’última generació i la internalització de la distribució a totes les perruqueries de l’estat amb servei 24 hores, directament des del centre del Pla de Santa Maria. Actualment es el centre logístic de Revlon al Sud d’Europa; la creació d’un centre de manipulació; i la creació d’una nau per a productes inflamables que compta amb totes les mesures de seguretat.

Des de l’adquisició de la Marca Elisabeth Arden per part de Revlon, la fàbrica ha experimentat una transformació, passant de la fabricació de productes en base aigua cap a la fabricació de productes “prestige”, fragàncies i productes per la cara d’alta gamma, sense deixar de ser la fàbrica de referència del sector professional de la perruqueria d’aquesta coneguda marca. Podeu saber-ne més a la web de Revlon.

Reconeixement de la Cambra de Comerç de Valls a la trajectòria empresarial

La Cambra ha cregut oportú atorgar el reconeixement a COSSETÀNIA EDICIONS, editorial amb seu a Valls, creada l’any 1996. Neix en el si de l’empresa Imatge-9, SL, nascuda l’any 1991. Disposa d’un catàleg de més de 2.100 títols repartits en prop d’un centenar de col·leccions. Edita un centenar de títols l’any, de temàtica diversa com excursionisme i muntanyisme, esport, animals i natura, cuina i gastronomia, divulgació científica, infantil, actualitat, cultura popular, turisme i llibre pràctic, així com literatura. L’any 2006 Imatge-9, SL, va crear el segell Lectio Ediciones, amb el qual publica llibres en llengua castellana de matèria vinculada a la producció en català. En aquest segell es publiquen uns 20 llibres l’any.

Entre els punts més destacables de la trajectòria de COSSETÀNIA EDICIONS, convé fer esment de l’obertura dels llibres en català a temes poc tractats en la llengua del país; la promoció d’autores i autors que no havien editat res anteriorment i que s’han fet un nom i han pogut contribuir a divulgar el seu coneixement i talent; una implantació en el territori que va des de les grans ciutats fins a les comarques tradicionalment més menystingudes, passant per la xarxa de ciutats mitjanes; la col·laboració conjunta amb mitjans de comunicació com TV3, els diaris El Punt Avui i Ara o Catalunya Ràdio, per arribar a sectors més amplis…

Entre les firmes que componen el catàleg de COSSETÀNIA EDICIONS, podem esmentar Francesca Aliern, Margarida Aritzeta, Gessamí Caramés, Alba Dalmau, Jaume Fàbrega, Martí Gironell, Toni Llobet, Pep Nogué, Teresa Pàmies, Mariona Quadrada, Marc Ribas, Remei Ribas Aguilera (Àvia Remei), Jaume Sañé, Olga Xirinacs o Carla Zaplana, entre moltes altres.

COSSETÀNIA participa regularment a les fires de Frankfurt, Bolonya, Liber, la Setmana del Llibre en Català, la Fira del Llibre de Muntanya, la Fira del Llibre Ebrenc, la Fira de Santa Úrsula… Podeu saber-ne més a la web.

Premi Jove Emprenedor 2022

El premi Jove Emprenedor el convoca la Cambra i en aquesta ocasió s’ha atorgat als emprenedors Joan Castells, Enric Castells i Andreu Guasch pel restaurant LA LICORERA VALLENCA de Valls.

La Licorera és un indret on degustar productes locals a través d’una experiència gastronòmica única. Aquesta antiga fàbrica d’elaboració d’aiguardents s’ha reformat amb la intenció d’acollir un espai que promocioni els productes locals. D’aquesta manera fem una connexió entre un dels punts que històricament havia treballat per promocionar els productes endògens de Valls, amb l’actualitat, on es pot gaudir de les tècniques gastronòmiques més innovadores. La Licorera és un projecte creat per tres joves vallencs: Joan Castells, Enric Castells i Andreu Guash amb un arrelament molt fort a la ciutat. Els productes agroalimentaris de km0 i de qualitat són el centre del nostre projecte, especialment la Calçotada, d’origen vallenc.  Paral•lelament també tornem a donar vida al barri antic de Valls, ens ubiquem al Portal Nou. La Licorera aposta per la promoció de la gastronomia vallenca i l’entorn de la ciutat de Valls. Podeu saber-ne més a la web de La Licorera.

El premi Jove Emprenedor 2022 el patrocina CaixaBank

També et pot interessar