La Cambra de Comerç de Valls atorgarà 6 premis i reconeixements durant la Nit de Premis, dissabte 1 de juny

Premis al Foment de l’Exportació 2023 a ANATRAC, TUVATEXTIL i FUNMAK. EL Premi Jove emprenedor 2024 s’atorgarà a Albert Forès Garriga. Reconeixement a la trajectòria empresarial 2024 a l’empresa FRED OLIVÉ. Reconeixement a la implantació, ampliació i inversió industrial a Indústria Técnica Pecuaria (ITPSA). El cartell de la Firagost 2024 s’entregarà enguany a la dissenyadora Meritxell Garriga i Riba.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls farà entrega dels premis i reconeixements a les seves empreses el dissabte 1 de juny a les 21 hores, al Centre Cultural Municipal, en el marc de la celebració de la 41a edició de la Nit de Premis.

Relació de premis i premiats de la Cambra Comerç, Indústria i Serveis de Valls

Premis al Foment de l’exportació 2023 a les següents empreses

  • Premi per l’increment de les exportacions a ANATRAC, pel creixement de les seves exportacions, sobretot al Golf Pèrsic.
  • Premi a l’obertura de nous mercats a TUVATEXTIL, per la seva vocació exportadora arreu del món i per l’obertura de nous mercats al sud-est asiàtic, especialment l’obertura d’una nova seu a Indonèsia.
  • Premi a la labor d’exportació més antiga i duradora a FUNMAK per la seva tasca exportadora des de fa més de 25 anys i que actualment exporta el 50% de la seva producció. els principals països França, Alemanya, Polònia, Turquia, Romania, Tànger, Hongria, Checa. Sèrbia, Eslovàquia i els Estats Units. Tanmateix durant el decurs de la nostra activitat també hem exportat a la Xina, Singapur, Àfrica del Sud i Mèxic.

Reconeixement per la implantació, ampliació i inversió industrial a INDUSTRIAL TÉCNICA PECUARIA,  S.A. (ITPSA) per seguir apostant per la nostra demarcació, amb la seva inversió en una nova  nau al Polígon Industrial de Valls.

Reconeixement a la trajectòria empresarial a FRED OLIVÉ, S.L. pels més de quaranta anys donant servei a les empreses de la demarcació i per la tasca que, generació rere generació, ha dut a terme en benefici del món empresarial i pel seu suport al llarg dels anys a la Cambra de Comerç Valls.

Premi Jove Emprenedor 2024 a Albert Forès Garriga, per la creació de l’empresa NextReef Ecosystems, projecte empresarial innovador on, a través de l’enginyeria, dissenya, fabrica, materialitza i instal·la estructures submarines per millorar la qualitat de la biodiversitat marina. Una spin-off de la Universitat IQS. Aquest premi està patrocinat per CAIXABANK

Premi Escola Empresa:

Convocat i patrocinat pel Patronat de la Fundació ANESPRO, aquest premi pretén reconèixer la valuosa col·laboració de les empreses amb l’Institut Jaume Huguet, en formalitzar convenis per a pràctiques amb estudiants de formació professional i facilitar-los també la posterior inserció laboral. En aquesta edició s’ha atorgat el premi a l’empresa Andreu Manteniment Industrial. Ubicada al Polígon Industrial de Valls des fa 20 anys, forma part del Grup Andreu, integrat per diverses empreses especialitzades en manteniment Industrial entre les quals l’empresa matriu Andreu Manteniment Industrial, AMOC2016, Andreu Solar i PIMEM. Amb més de 100 treballadors i amb una facturació superior als nou milions d’euros, el Grup Andreu és una empresa consolidada i referent en el sector industrial, amb un gran compromís amb la formació professional.

L’empresa ofereix diverses oportunitats de formació. Permet, per exemple, als alumnes de l’Institut Jaume Huguet i als d’altres centres formatius, conèixer de primera mà tots els processos que es duen a terme a l’empresa.

Cartell de la Firagost 2024:

El cartell de la Firagost 2024, convocat per la Comissió Organitzadora de la Firagost, s’entregarà enguany a la dissenyadora Meritxell Garriga Riba. L’obra va ser escollida pel jurat, provinent del món de l’art, disseny i comunicació visual, entre vint-i-una propostes gràfiques. La imatge gràfica escollida evoca a les parades del mercat de la fruita i verdura amb varietat dels fruits i productes del camp, punt d’inici de la Fira-Exposició del Camp Català a la ciutat de Valls.

El cartell suggereix alegria i capta perfectament l’ambient de celebració i festa amb una gamma cromàtica harmònica i imatges ben definides en la representació del seu espai. La 68a Fira-Exposició del Camp Català es celebrarà a Valls els dies 6 i 7 d’agost.

Tiquets pel sopar:

Els tiquets del sopar es poden adquirir a la Cambra de Comerç de Valls per un preu de 42 euros fins al 24 de maig.

També et pot interessar