La Cambra de Comerç de Valls col·labora amb Finstral

Finstral està ubicada a Vallmoll, a peu de l’N-240, on té la seu per la península Ibèrica i el Finstral Studio Tarragona, un showroom amb una exposició de tots els seus productes que fabriquen.

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira, s’ha trobat amb el responsable de vendes de Finstral, Rafa Capilla amb la finalitat d’establir acords de col·laboració en diversos àmbits, concretament en ajudar a l’empresa Finstral a buscar Distribuïdors per la península Ibèrica, mitjançant la xarxa de Cambres de Comerç de tota Espanya i Portugal.

Finstral és una empresa familiar originària de Südtirol. És una de les principals fabricants de finestres a Europa. Finstral realitza finestres, portes d’entrada i verandes i s’encarrega de tot: des del desenvolupament dels productes i fins a la fabricació i muntatge. Compta amb 14 centres de producció i ofereix solucions personalitzades. Finstral ofereix els seus productes a través de Distribuidors. Finstral està ubicada a Vallmoll, a peu de l’N-240, on té la seu per la península Ibèrica i el Finstral Studio Tarragona, un showroom amb una exposició de tots els seus productes que fabriquen.

La Cambra de Comerç de Valls està al costat de les empreses del territori; les ajuda a crear negoci, a créixer, i a projectar-se al món. És per això que la Cambra els ofereix tot un seguit de serveis i avantatges: assessorament en comerç exterior, certificats digitals, formació en àmbits diversos, internacionalització, digitalització, programes europeus, etc.

foto finstral rovira capilla scaled
També et pot interessar