La Cambra de Comerç de Valls donarà a conèixer la nova ruta comercial entre el Port de Tarragona i el d’Izmir, a Turquia

El Port de Tarragona explicarà en detall la nova ruta, recentment estrenada, amb tots els avantatges que implicarà per a les empreses. La jornada virtual tindrà lloc el dimecres 18 de març a les 10 del matí. Cal inscripció prèvia a internacional@cambravalls.com

La Cambra de Comerç de Valls organitza, juntament amb el Port de Tarragona i la Enterprise Europe Network, la Jornada virtual “TARRAGONA-IZMIR: un nou i ràpid servei Ro-Ro. Turquia-Espanya en només 60h”. El webinar es realitzarà dijous dia 18 de Març a les 10 del matí.

Durant la jornada, el Port de Tarragona explicarà en detall la nova ruta comercial, amb tots els avantatges que implicarà per a les empreses. El webinar comptarà amb ponents destacats: la Sra. Genoveva Climent, Directora Comercial del Port de Tarragona; Jordi Anglès, Responsable Comercial del Port; José Sánchez, Director Comercial d’Ekol Logistics Spain i Marc Garcia, Sales Manager d’Ekol Logistics, entre d’altres.

Les inscripcions poden fer-se a l’adreça electrònica internacional@cambravalls.com o trucant al telèfon 977 600 909. L’enllaç per a accedir al webinar es facilitarà el dia anterior a l’acte.

La jornada compta amb la col·laboració de l’Escola de Logística de la Cambra, la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Document adjunt

També et pot interessar