La Cambra de Comerç de Valls és punt d’atenció del Centre de Reempresa de Catalunya

Es tracta d’un servei que permet mantenir la continuïtat dels negocis evitant tancaments i fomentant la compravenda d'empreses del territori. Reempresa ja disposa de més de 100 punts d’atenció a tot el país on ofereix assessorament i acompanyament gratuït

La Cambra de Comerç de Valls, juntament amb les altres 12 Cambres catalanes, forma part de la xarxa de col·laboradors del Centre de Reempresa de Catalunya, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses que la Fundació Cecot Innovació i la Fundació Autoocupació van posar en marxa l’any 2011.

Reempresa treballa amb més de 100 entitats i institucions per fomentar la transmissió d’empreses i mantenir viu el teixit empresarial del nostre país, oferint assessorament i acompanyament gratuït per a persones empresàries que busquen vendre el seu negoci o adquirir-ne un per créixer, i emprenedors i emprenedores disposats a posar-se al capdavant d’una empresa que ja funciona.

Des del 2011, Reempresa ha salvaguardat prop de 3.000 empreses catalanes, que han generat una inversió induïda de més de 138 milions d’euros i que han evitat la pèrdua de més de 8.200 llocs de treball a Catalunya.

També et pot interessar