La Cambra de Comerç de Valls està satisfeta de l’arribada de l’empresa Aosom al Parc logístic G-Park Valls

GLP lloga el seu magatzem logístic de 30.000m2 de Valls a l’empresa de comerç online, especialitzada en decoració de la llar, articles esportius, salut i bellesa.

El grup GLP, líder en la promoció de magatzems logístics i parcs de distribució, ha llogat el seu magatzem logístic de 30.000 metres quadrats G-Park Valls a AOSOM, una botiga online especialitzada en decoració de la llar i exterior, productes esportius, salut i bellesa Aosom es troba entre els centres logístics d’IKEA i Frigicoll.

El magatzem G-Park Valls és una nau ubicada dins el tercer anell logístic de Barcelona, amb excel·lents connexions de transport, que serà el centre de distribució regional d’Aosom per facilitar la cadena de subministrament de la companyia de comerç electrònic en creixement. G-Park Valls es la primera inversió de GLP a Catalunya i està a 25 quilòmetres del port de Tarragona i a 90 quilòmetres de l’aeroport Barcelona-El Prat Josep Taradellas.

Les instal·lacions d’última generació i la ubicació estratègica permetran a Aosom augmentar la seva capacitat d’inventari, accelerar el procés logístic i ampliar la seva gamma de distribució a una base de clients més àmplia a tota la península Ibèrica, inclòs Portugal.

El centre logístic està totalment integrat al seu entorn natural i disposa d’una certificació BREEAM “Very Good”, que reflecteix el compromís de GLP amb el desenvolupament d’espais sostenibles a tota la seva cartera europea.

La Cambra de Comerç de Valls està satisfeta de que la multinacional AOSOM aterri a Valls. De ben segur que la nova empresa donarà un dinamisme al polígon industrial i al seu entorn.

L’empresa especialitzada en comerç electrònic forma part de la multinacional MH Group, amb presència a Estats Units, Regne Unit  Alemanya i França, entre altres països.

Segons Óscar Heras, Country Manager de GLP Espanya: “Estem encantats de donar la benvinguda a Aosom com a clients al nostre G-Park Valls. Aquest desenvolupament reafirma el nostre compromís amb Tarragona com a centre important del mercat logístic espanyol. Seguirem invertint a Catalunya, un mercat regional estratègic per a l’ambiciós pla de negoci de GLP a Espanya, que continuem desenvolupant i executant. ».

També et pot interessar