La Cambra de Comerç de Valls fa un balanç positiu del Mercat de Nadal-FICAP 2022

Una seixantena d’expositors han participat enguany d’un dels Mercats de Nadal més tradicionals i amb més tipisme del Camp de Tarragona. L’aviram a la plaça del Pati ha estat un dels punts més concorreguts d’enguany. Hi ha hagut molta afluència de públic durant els dos dies de mercat, i les vendes han estat bones.

Aquest cap de setmana, dissabte i diumenge 17 i 18 de desembre, s’ha celebrat a Valls el tradicional Mercat de Nadal d’aviram i motius nadalencs, el FICAP 2022, que ha ocupat el centre de la ciutat. El mercat ha acollit una

seixantena de parades amb productes i ornaments nadalencs, típics d’aquestes festes. El punt més concorregut enguany ha estat la Plaça del Pati que ha acollit l’aviram, on petits i grans han pogut observar i tocar cavalls, ponis, rucs, gallines, galls, oques, conills, faisans, etc. I és que Valls conserva un dels pocs mercats d’animals vius del Camp de Tarragona que el fan únic.

La Cambra fa un balanç positiu de com ha transcorregut el Mercat. Les vendes han estat bones i amb una molt bona afluència de públic. El Mercat també va servir per incentivar a que la gent avancés les compres nadalenques i comprés als establiments comercials de la ciutat.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, coordina el mercat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de VallsComerç de Valls, Associació de Criadors d’Aus El Francolí i la Societat Sant Antoni, i amb el suport del Port de Tarragona.

La Cambra agraeix a venedors i visitants la presència al Mercat de Nadal -FICAP 2022.

També et pot interessar