La Cambra de Comerç de Valls ha participat amb 30 empreses a la XL Fira d’Andorra la Vella

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha participat amb un estand del 26 al 28 d’octubre a la 40a Fira d’Andorra la Vella amb mostres i fulletons de 30 empreses de la demarcació de la Cambra.

La Fira fou inaugurada el divendres 26 al matí pel Cap de Govern d’Andorra el Molt Il.ltre. Sr. Toni Martí, els Consols Major i Menor del Comú d’Andorra la Vella, el President del Parlament Andorrà, altres personalitats andorranes, ambaixadors…

A l’estand de la Cambra hi havia mostres de productes d’empreses interessades en vendre i divulgar a Andorra, un país amb uns deu milions de visitants l’any i amb poca producció pròpia, destacant entre altres els articles per a la cuina i taula Bra-Monix, de dilatada presencia al Mercat d’Andorra. A l’estand de la Cambra es van repartir milers de fulletons divulgatius de les empreses interessades; de la Ruta del Císter, de la Calçotada… juntament amb un tríptic de la Cambra en el que hi figuren els noms i adreces de les empreses representades.

L’estand de la Cambra va ésser visitat per milers de persones andorranes, de diverses nacionalitats, de les comarques del Pirineu, i molts ciutadans de les comarques catalanes que passaven el cap de setmana a Andorra, entregant material divulgatiu i realitzant contactes comercials per a les empreses.

Unes setanta mil persones varen visitar la fira i la presència de la Cambra de Comerç de Valls durant  uns trenta-set anys consecutius, es molt coneguda i es constata la quantitat d’andorrans que durant l’any, per un motiu o altre s’acosten a la nostra comarca de Valls.

La valoració de la presencia de la Cambra de Comerç de Valls a la Fira d’Andorra la Vella es molt positiva i es constata en que cada any hi ha més empreses de Valls i l’Alt Camp que de la ma de la Cambra estan entrant al mercat andorrà.

 

La Cambra de Comerç de Valls ha participat amb 30 empreses a la XL Fira d’Andorra la Vella
També et pot interessar