La Cambra de Comerç de Valls i Comerç de Valls convoquen el Concurs d’Aparadors Nadalencs 2023

Les inscripcions per participar al Concurs s’han de formalitzar a la Cambra de Valls i el termini per formalitzar-les és fins dijous 7 de desembre de 2023. El jurat del Concurs estarà format per membres del Grup de Nadal d’Artistes Vallencs. Es tracta d’una iniciativa conjunta de Comerç de Valls i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i Comerç de Valls,  amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, convoquem una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal 2023-2024, a fi de fomentar i promoure el teixit econòmic i comercial de la demarcació, durant les Festes de Nadal, Any Nou i Reis, creant un atractiu pel comprador.

Podran participar en el Concurs tots els establiments comercials, legalment establerts a l’Àrea de Valls. Per participar-hi s’hauran d’arranjar i decorar els aparadors de llurs establiments de forma que obtinguin el millor efecte, disposició i bon gust publicitari vistos des de l’exterior, dins l’ambient característic de les festes nadalenques i la mateixa activitat mercantil o de serveis, tenint en compte: l’impacte comercial; la qualitat artística; l’originalitat; la qualitat artesanal; el missatge; l’adequació a l’entorn.

Els aparadors participants hauran d’estar enllestits el dilluns 11 de desembre de 2023 fins al divendres dia 6 de gener de 2024, i aquests aparadors hauran de ser visibles i il·luminats, cada dia, fins a les 10 de la nit. Les inscripcions s’hauran de formalitzar a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls o al correu electrònic valls@cambravalls.com. El termini per formalitzar les inscripcions és fins dijous 7 de desembre de 2023. La Cambra i Comerç de Valls animen els establiments comercials a participar del Concurs i a fer-ne difusió entre els clients, proveïdors i comerços. Els comerços participants rebran el distintiu “Establiments Participants” per exhibir en els aparadors durant els dies del Concurs. La Cambra de Valls i Comerç de Valls faran divulgació i donaran visibilitat als establiments participants al Concurs a través de les xarxes socials de cada entitat i de la pàgina web www.cambravalls.com.

Funcionament del Concurs

El jurat, format per membres del Grup de Nadal d’Artistes Vallencs, valorarà els següents criteris i el seu barem de puntuació, que podrà sumar un màxim de deu punts cada criteri: originalitat, diferenciació de l’aparador, atracció/impacte visual, qualitat artística, disseny, utilització de materials reciclats, reutilitzats o respectuosos amb el medi ambient, il·luminació, composició de colors, adequació a la temàtica de les Festes Nadalenques i valoració general.

Cada membre del jurat valorarà de l’1 al 10 cadascun dels criteris. L’establiment que més punts sumi serà el guanyador i successivament els dos més votats per ocupar el segon i tercer lloc. En cas d’empat es farà un sorteig públic. El jurat passarà a fer les votacions el mateix dia a tots els comerços. El dia 8 de gener es farà el recompte de vots i s’anunciarà a les xarxes socials de la Cambra i de Comerç de Valls, a la web de la Cambra i als mitjans de comunicació els establiments guanyadors.

Premis

Els premis consistiran en vals de compra en algun dels comerços participants. Hi haurà premis pels 3 establiments guanyadors: 150 euros per al primer; 125 euros per al segon i 100 euros per al tercer.

També et pot interessar