La Cambra de Comerç de Valls i Endesa arriben a un acord de col·laboració per reforçar l’assessorament energètic als socis

S’oferirà assessorament energètic gratuïtament, tracte personalitzat i servei preferent als socis, on s’inclouen descomptes exclusius de fins al 4% en llum i gas i en els serveis de reparacions i manteniments es pot arribar a aplicar una rebaixa del 20%. Els socis de la Cambra de Comerç de Valls podran gaudir d’assessors experts, que els oferiran un seguit de serveis de valor afegit i compromisos d’eficiència energètica i sostenibilitat Endesa reforça el servei d’assessorament personalitzat adreçat als negocis i les llars amb l’objectiu d’acompanyar-los en l’optimització de la seva factura energètica i que, d’aquesta manera, es pugui reduir al màxim segons les seves necessitats.

 Endesa i Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls han signat avui un conveni de col·laboració mitjançant el qual la Companyia ofereix un servei d’assessorament personalitzat als socis centrat sobretot en els petits negocis i persones autònomes amb l’objectiu de reduir al màxim la seva despesa energètica, tant dels seus negocis com de les seves llars. A més, no només se’n podran beneficiar les empreses associades, sinó que totes les persones de les empreses també tinguin disponible el servei.

A l’acte de signatura hi han assistit el president de la Cambra, Josep Maria Rovira i Valls; el Secretari General de la Cambra, Carles Solé i Mateu; el responsable de Punts de Servei i Oficines Comercials d’Endesa a Catalunya Occidental, Carlos Gómez, i Anna Parera de l’empresa Instal·lacions Parera. Amb aquesta col·laboració Endesa vol acompanyar als socis a prendre les millors decisions possibles per a optimitzar la seva factura energètica i, així, reduir l’impacte que el cost de l’energia pot suposar sobre la seva activitat empresarial.

Com a novetat, la Companyia també oferirà descomptes exclusius a les factures de llum i gas, així com serveis de reparació i manteniment. D’una banda, els socis de la Cambra de Comerç de Valls, i els seus treballadors, podran gaudir de rebaixes del 2% a la Tarifa Happy d’electricitat i de gas durant el primer any, així com d’un 2% addicional en el cas d’activar la factura electrònica. D’altra banda, hi ha la possibilitat de beneficiar-se d’una reducció del 20% en els serveis tècnics presencials tant de llum com de gas. A més, a través del Servei d’Assessoria Energètica d’Endesa els potencials usuaris podran aconseguir estalvis importants i evitar avaries, interrupcions i incidències a les seves instal·lacions gràcies a l’elaboració d’un estudi personalitzat del rendiment dels equipaments de les empreses, així com la d’un pla de millores per maximitzar el rendiment energètic dels negocis.

La voluntat no és altra que la de seguir millorant la qualitat de l’atenció als clients, així com proporcionar-los una sèrie de serveis de valor afegit i compromisos entre els quals destaquen l’assessorament gratuït, afavorir l’estalvi econòmic, establiment de diferents vies d’interlocució directa tant presencial com digital (videoatenció) i el suport de l’equip d’experts d’Endesa amb un compromís d’atenció en menys de 24 hores sempre garantint una interlocució directa i eficaç amb els associats per qualsevol qüestió que puguin tenir.

Concretament, els assessors d’Endesa oferiran consells personalitzats per adaptar el consum a les franges horàries i ajuda a optimitzar les potències els socis de la Cambra de Comerç de Valls, a més a més d’oferir recomanacions de les tarifes més beneficioses depenent de les necessitats de cada soci/a, de forma que assoleixin una eficiència energètica òptima i sostenible.

Sobre Endesa

Endesa és la primera companyia elèctrica d’Espanya i la segona de Portugal. A més, és el segon operador de gas del mercat espanyol. Desenvolupa un negoci integrat de generació, distribució i comercialització, i ofereix també, a través d’Endesa X, serveis de valor afegit orientats a l’electrificació dels usos energètics en llars, empreses, indústries i administracions públiques. A més, s’ha creat la nova línia de negoci Endesa X Way, dedicada íntegrament a la mobilitat elèctrica. Endesa està fermament compromesa amb els ODS de les Nacions Unides i, com a tal, promou decididament el desenvolupament d’energies renovables a través d’Enel Green Power España, la digitalització de la xarxa a traves d’e-distribución i la responsabilitat social corporativa. En aquest últim àmbit actuem també des de la Fundació Endesa. El nostre equip humà suma prop de 9.260 empleats. Endesa forma part d’Enel, el grup elèctric més gran d’Europa.

Sobre Cambra de Comerç de Valls

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls té com a missió donar serveis, eines i assessorament a les seves empreses per a que aquestes puguin incrementin el seu valor afegit i la seva competitivitat, ajudar a l’empresa en els problemes que li puguin sorgir, així com dinamitzar el teixit empresarial i l’activitat econòmica de la seva demarcació. A més a més, la seva visió es la de contribuir al creixement econòmic, a millorar les relacions entre les empreses  i apostar pel desenvolupament sostenible del territori. En definitiva la Cambra de Valls és un referent per a tota empresa que necessiti una institució que la recolzi en el seu dia a dia.

També et pot interessar