La cambra de Comerç de Valls i GrupMicros programen un seguit de càpsules formatives entorn la gestió de magatzem i la Supply Chain

Es treballaran aplicacions i eines innovadores per aconseguir tenir un magatzem digitalitzat, eficient, productiu i adaptat a la nova realitat. El cicle logístic s'anomena “Pills ELO + GrupMicros” i les sessions es realitzaran els dimecres. Les inscripcions poden fer-se al correu valls@cambravalls.com.

L’Escola de Logística Cambra Valls, en col·laboració amb GrupMicros, impulsa un cicle de càpsules formatives relacionades amb la millora de la gestió de magatzems i la Supply Chain. El cicle Logístic “Pills ELO + GrupMicros” està conformat per un total de 6 càpsules formatives d’una durada d’entre 45 minuts i 1 hora. Les sessions se celebraran un cop al mes, sempre els dimecres, en horari de 16:00 h a 17:00 h. i es faran al Logístic ICIL-Lab Valls, un espai d’innovació ubicat a l’Escola de Logística de la Cambra de Comerç de Valls, equipat amb simuladors d’última generació, que repliquen entorns reals de treball i utilitzen software i hardware especialitzat.

Les càpsules tractaran temàtiques enfocades a la millora de la gestió dels magatzems i la cadena de subministrament (Supply Chain) a través de la digitalització i la innovació en els procediments. Es treballaran noves aplicacions i eines innovadores per aconseguir tenir un magatzem digitalitzat, eficient, productiu i adaptat a la nova realitat.

La primera de les sessions serà el dimecres 6 d’abril. Sota el títol “Solucions logístiques e-commerce SGA” es parlarà dels reptes per a una gestió intel·ligent d’un magatzem e-commerce, com gestionar grans volums de comandes de poques unitats i gran volum de referències, i com obtenir entregues ràpides i fiables.

La resta de càpsules formatives giraran entorn el mapa de magatzem en un sistema SGA, identificar amb RFID les referències del magatzem, picking per veu i per visió, com integrar l’etiquetatge al Magatzem i finalment la gestió i millora de la preparació de les comandes.

Les sessions són gratuïtes amb el patrocini de GrupMicros i les inscripcions poden fer-se enviant un correu electrònic a valls@cambravalls.com o trucant al 977 600 909.

 

Sessions programades:

 

 

 

 

També et pot interessar