La Cambra de Comerç de Valls i la Fundació ICIL impulsen la formació en Logística i Comerç Internacional

El Master in International Logistics & Trade s’iniciarà el 27 de setembre, en format virtual, i té una durada de 12 mesos. La Cambra bonifica a les persones interessades en cursar-lo, amb un 25% de descompte.

La Cambra de Comerç de Valls i la Fundació ICIL impulsen el Master in International Logistics & Trade. El màster està adreçat a professionals d’àrees que intervinguin en l’operativa del comerç internacional i compravenda, i en àrees de Supply Chain i Logística internacional, que vulguin ampliar els seus coneixements i dominar noves eines, amb l’objectiu de gestionar negocis internacionals o liderar processos d’internacionalització d’una empresa.

Entre els objectius principals del programa destaca: obtenir un coneixement integral de les eines i mecanismes de la creació de valor en el Comerç Internacional i la Supply Chain; simular les possibles situacions de negocis a què es pot enfrontar la companyia a través de la innovació en els processos; i proporcionar als participants el coneixement necessari per poder-se integrar a les empreses desenvolupant funcions dins del comerç internacional, entre d’altres.

La realització del màster es durà a terme amb tècniques pedagògiques pioneres de formació online i utilitzarà simuladors de negocis per aprendre d’una forma més dinàmica i comprendre millor tota la matèria. La formació s’iniciarà el 27 de setembre, té una durada de 12 mesos i és cursarà de manera virtual. No obstant, els i les alumnes tindran un tutor personal durant tot el curs.

La Cambra de Valls bonifica a les persones interessades que vulguin cursar el màster de l’ICIL amb un 25% de descompte.

Podeu sol·licitar més informació trucant al  977 600 909 o enviant un correu electrònic a comunicacio@cambravalls.com.

ICIL: referent d’excel·lència en formació logística

ICIL és una organització amb més de 40 anys d’experiència, capdavantera a nivell nacional en recerca, formació, divulgació i aplicacions empresarials en logística, dedicant-se exclusivament a aquesta activitat des de 1980.

L’associació ICIL té com a objectiu aglutinar als professionals logístics per constituir-se en un punt de trobada i fòrum de debat d’idees i experiències, oferint-los serveis inherents a la seva professió tals com a visites a empreses, punts de trobades, borsa de treball, assessorament professional, consultes logístiques, etc.

DOSSIER DEL MÀSTER

També et pot interessar