La Cambra de Comerç de Valls i la Fundació ICIL presenten la plataforma de logística a les Cambres Catalanes

Es tracta d’una plataforma única i pionera, especialitzat en logística, amb tot un seguit de continguts i eines per potenciar el networking, facilitar la connexió entre els membres del sector i posar a l’abast material formatiu exclusiu. Les Cambres han recolzat la iniciativa i començaran a treballar plegades per a que la plataforma sigui funcional i accessible per les seves empreses.

La Cambra de Comerç de Valls i la Fundació ICIL posen a disposició de les 13 Cambres de Comerç de  Catalunya la Plataforma Supply Chain Talent Network. La voluntat de les Cambres és sumar coneixements en logística de l’ICIL i establir acords de col·laboració amb les Cambres.

La plataforma especialitzada en logística, única i pionera arreu, ofereix tot un seguit de continguts per tal de satisfer les necessitats dels professionals. Compta amb tres grans àrees: l’àrea networking, per facilitar l’intercanvi de coneixements amb els professionals del sector, es poden establir trobades per zoom, xats i fòrums (públics o privats); l’àrea de connexió al sector amb informació d’esdeveniments a nivell mundial i les notícies més destacades del sector; i finalment l’àrea de continguts amb articles i píndoles formatives amb material exclusiu elaborat per professionals i institucions de primer nivell.

Supply Chain Talent Network suposa una experiència totalment nova, on de manera gratuïta els membres contacten, organitzen reunions virtuals a través de zoom, i participen en fòrums de debat dinamitzadors per especialistes del sector. La plataforma permet als usuaris dissenyar les temàtiques i formats que més s’adapten a les seves necessitats, ampliar la xarxa de contactes i conèixer nous professionals a través de la plataforma de networking. També permet informació d’esdeveniments a nivell mundial i estar al dia de les notícies més destacades del sector.

Els continguts formatius de la plataforma estan elaborats pels partners i els usuaris poden escollir, en cada cas, la temàtica que els interessa. La plataforma compta amb nombrosos tutorials i un apartat anomenat FAQ’s per resoldre tot tipus de dubtes. La plataforma també compta amb una categoria que s’anomena “cámaras de comercio” on s’hi poden consultar notícies, esdeveniments i tot el relacionat amb la logística i les cambres de comerç de Catalunya.

Fundació ICIL, tot un referent en la formació logística amb més de 30 anys d’experiència

ICIL és líder a nivell nacional en investigació, formació, consultoria i divulgació en l’àmbit de la logística. Actualment té més de 1.200 professionals distribuïts en 14 comunitats  autònomes i compta amb seus pròpies a Barcelona, Madrid i Bilbao. ICIL és des de fa anys el referent per excel·lència en formació logística i al llarg dels últims 30 anys ha format a més de 15.000 professionals que avui dia ocupen importants llocs de direcció en empreses. Fruit del seu ampli ventall d’experts en tots els camps de la logística empresarial i al seu caràcter d’entitat sense ànim de lucre, ICIL desenvolupa molt projectes d’assessoria i consultoria per empreses i associacions.

Us invitem a que us registreu i conegueu la plataforma entrant AQUÍ

Dossier informatiu de la Plataforma

També et pot interessar