La Cambra de Comerç de Valls i la Fundació ICIL presenten la plataforma Supply Chain a les Cambres de Comerç de la Comissió d’Economia Circular, Indústria i Competitivitat del CGCC

Es tracta d’una plataforma única i pionera, especialitzat en logística, amb tot un seguit de continguts i eines per potenciar el networking, facilitar la connexió entre els membres del sector i posar a l’abast material formatiu exclusiu. Les Cambres han recolzat la iniciativa i començaran a treballar plegades per a que la plataforma sigui funcional i accessible per les seves empreses.

La Cambra de Comerç de Valls i la Fundació ICIL, tot un referent en formació logística,  posen a disposició de les Cambres de Comerç de la Comissió d’Economia Circular, Indústria i Competitivitat del Consell General de Cambres de Catalunya (Tortosa, Manresa, Terrassa), i la Cambra de Girona, la Plataforma Supply Chain Talent Network.

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M.Rovira, considera que “és una eina molt potent, innovador i única al mercat, que pot ser molt útil per les Cambres de Comerç i les seves empreses”.

El director de la Fundació ICIL, Xavier Rius, destaca que és una plataforma “viva i activa, molt útil per donar eines de competitivitat al professional”.

Les Cambres de Comerç de Tortosa, Terrassa i Girona han recolzat la iniciativa i s’han emplaçat a seguir treballant per a fer-la més accessible i funcional per les seves empreses.

La plataforma especialitzada en logística, única i pionera arreu, ofereix tot un seguit de continguts per tal de satisfer les necessitats dels professionals. Compta amb un conjunt d’eines amb l’objectiu de potenciar el networking, facilitar la connexió entre els membres del sector i posar a l’abast material formatiu exclusiu elaborat per professionals i institucions de primer nivell. També permet informació d’esdeveniments a nivell mundial i estar al dia de les notícies més destacades del sector.

Us invitem a que us registreu i conegueu la plataforma entrant AQUÍ

Dossier informatiu de la plataforma

També et pot interessar