La Cambra de Comerç de Valls i l’Ajuntament de Valls signen diferents convenis de col·laboració

Es tracta de subvencions per a la celebració de la Firagost, la Gran Festa de la Calçotada i la Fira Mercat del Vehicle de l’any 2023, per un import total de 22.100 euros.

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, Josep M. Rovira, i l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, han signat, aquest divendres 24 de novembre, tres convenis de col·laboració per un import total de 22.100 euros. Concretament, han signat els convenis referents a la “Firagost”,La Gran Festa de la Calçotada” i la “11a Fira-Mercat del Vehicle a Valls”.

Per una banda, s’ha signat el conveni referent al desenvolupament de la “Firagost – 68a Fira Exposició del Camp Català” els dies 1 i 2 d’agost, on es destinen 14.800 euros amb la finalitat d’impulsar i treballar en la divulgació dels productes de la terra. Per altra banda, també s’ha signat un conveni de col·laboració de 6.800 euros per la “41a Gran Festa de la Calçotada” realitzada amb l’objectiu d’estimular activitats de promoció de la ciutat. Tant Cambra com Ajuntament treballen any rere any per la divulgació de la nostra cultura i la nostra gastronomia.

Finalment, es destinen 500 euros per la “11a Fira-Mercat del vehicle a Valls”, amb la finalitat d’impulsar el comerç de la ciutat i la renovació del parc automobilístic.

També et pot interessar