La Cambra de Comerç de Valls, l’única oficina acelerapyme oficial del territori

Es consolida l’aposta de la Cambra de Valls per la indústria 4.0 i la digitalització de les empreses del territori. L’Oficina Acelerapyme Cambra Valls neix amb l’objectiu d’impulsar la transformació digital mitjançant l’adopció d’una cultura, ús i aprofitament permanent de les TIC en les estratègies empresarials per tal de millorar la seva competitivitat. Aquest projecte compta amb la col·laboració de Cámara de España y Red.es, i està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

L’Oficina AceleraPyme Cambra Valls és el punt de trobada físic i virtual de les empreses de la demarcació per tal d’assessorar-les en el seu procés de transformació digital. L’oficina posa a disposició totes les eines de transformació digital que les PIME i autònoms necessiten.

L’oficina ofereix suport integral en la realització del diagnòstic de l’estat de digitalització de l’empresa, el pla d’actuació a realitzar i en la implementació o desplegament de la solució. Les empreses de l’àrea de Valls i l’Alt Camp rebran atenció directa i individualitzada de forma presencial a la seu de la Cambra de Valls, o mitjançant els espais virtuals dels quals disposa. Amb aquesta oficina es millorarà la competitivitat de les empreses a través de la digitalització.

Quins serveis gratuïts s’ofereixen des de l’Oficina AceleraPyme de la Cambra de Valls?

–          Ajudar a accedir a les ajudes del nou programa Kit Digital, dotat amb un pressupost de més de 3.000.000 €.

–          Oferir assessorament per tal de definir l’estratègia de digitalització més adequada a partir de les necessitats de la teva empresa.

–          Servei d’atenció presencial, que inclou assessorament i la resolució de consultes de les empreses en l’àmbit dels nous processos de transformació digital.

–          Servei d’atenció virtual per resoldre qüestions i problemàtiques de les pimes en matèria de transformació digital.

–          Jornades tècniques de sensibilització en les que es treballa sobre determinats temes vinculats a la transformació digital de les empreses.

–          Serveis tecnològics i d’infraestructures, validació de productes, processos, desenvolupaments …

–          Foment de la relació entre els agents de l’ecosistema empresarial de la Cambra.

–          Informació sobre l’accés al finançament i les ajudes d’àmbit públic i privat per afrontar processos de digitalització.

Qui se’n pot beneficiar?

Autònoms, microempreses, start-ups i petites o mitjanes empreses.

Si ets una empresa o tens en ment iniciar un projecte empresarial, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls està a la teva disposició. Utilitza els serveis de l’Oficina AceleraPyme.

 

Més detalls del programa AQUÍ

També et pot interessar