La Cambra de Comerç de Valls organitza al maig una missió comercial inversa amb Polònia i Suïssa com a països convidats

L’esdeveniment tindrà lloc al Restaurant Casa Fèlix de Valls els dies 14 i 15 de maig del 2024. Les inscripcions poden fer-se fins dilluns 8 de maig al correu electrònic internacional@cambravalls.com . La Cambra continua apostant per la fórmula de la missió comercial inversa per potenciar les exportacions de vins i productes catalans a l'exterior.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls organitza els dies 14 i 15 de maig una missió comercial inversa amb Polònia i Suïssa, al restaurant Casa Fèlix de Valls. Durant dos dies, una desena d’importadors de vi, cava, oli i productes d’alimentació gourmet de Polònia i Suïssa es reuniran a Valls amb cellers i empreses d’alimentació provinents de tot Catalunya per establir relacions comercials que facilitin les exportacions al mercat polonès i suís. Els cellers i empreses interessades a participar en la missió inversa tenen temps d’inscriure’s fins dilluns 8 de març. Les places són limitades.

Des de la Cambra es continua apostant per aquest tipus de missions fruit de la bona acollida per part dels cellers i empreses d’alimentació que busquen clients i distribuïdors a l’exterior, ja que se’ls ofereix l’oportunitat d’obrir mercat d’una manera senzilla i còmode, sense sortir del país. L’any passat la missió inversa va comptar amb distribuïdors d’Alemanya i Regne Unit.

Per a més informació i inscripcions podeu posar-vos en contacte amb Sergi Mestres, tècnic del departament de comerç exterior de la Cambra de Comerç de Valls trucant al 977 600 909 o enviant un correu electrònic a internacional@cambravalls.com.

Aquesta Missió forma part del Pla d’Acció Internacional de les Cambres de Catalunya 2024 (PAI Cambres) i compta amb el suport de la Unió Europea, Cámara de Comercio de España, el Plan Internacional de Promoción, Enterprise Europe Network i el Port de Tarragona, La Diputació de Tarragona i el Patronat de Turisme, ACCIÓ de la Generalitat.

També et pot interessar